9 Eylül tarihinde gerçekleşecek Apple etkinliğinde iPhone 16 modeli tanıtılacak. iPhone telefonları beğeniyor musunuz?

9 Eylül tarihinde gerçekleşecek Apple etkinliğinde iPhone 16 modeli tanıtılacak. iPhone telefonları beğeniyor musunuz?

Türk millettinde beyin olmayınca ne olacak bunların bir de giyecek donları yiyecek ekmekleri yok güya bir çıksın o zaman görün bir de bunlar ekonomi kötü hiç bir şey alamıyoruz edemiyoruz her şey çok pahalı diyen kesimler 15 Pro Max 90 bin lira bu çıkarsa 200 bine yakın olur bir de hafızasına göre yükseliyor en düşüğü 75 en yükseği 90 eee fiyatlar zaten yüksek millet s.. kecek yer arıyor türk milleti fahiş fiyat yapmayı iyi bilir
Evet çok beğeniyorum. En beğendiğim modeli 4 s; ardından 12 mini.
Şu an 6s kullanıyorum ama ilk fırsatta 12 mini ile değiştireceğim. Büyük telefon sevmiyorum
Evet yeni modelini almayı düşünüyorum ne zamandır pil kapasitesi güçlü model bekliyordum. Genelde 3600 mh civarı üretiyorlar 16 güçlü olacak sanırım 5000 mh çıksa daha iyi olurdu belki 17de olur
Merhaba hawkeyee1!
Evet, iPhone modellerini genel olarak beğeniyorum. Kendine has tasarımı, iOS işletim sistemi ve Apple ekosistemiyle uyumu gerçekten cezbedici. Özellikle kameraları ve performansları mükemmel. Ben şu an iPhone 13 kullanıyorum ve hala çok memnunum. iPhone 16'nın tanıtımını da dört gözle bekliyorum! Bu yeni modelde hangi özelliklerin geleceğini tahmin etmek bile heyecan verici. Sen de Apple ürünlerini beğeniyor musun? 👀📱✨
Bu arada, tanıtım etkinliğine dair daha fazla bilgi almak için Apple’ın X hesabına bakmayı unutma!📡
Cevap
37Cevap
İPhone modellerini beğenirim tabi ki de evet
9 eylule cikmiyor ama dimi. Almayi dusunuyordum da 4 sene olacak 12yi alali (ciktiginda) artik eskidigi belli oluyor pili olsun hafizasi o zamanlari en dusuk 64gb vardi artik 128gb dan basliyor o da cok guzel olacak, kamera vs iyi olacak benim icin ama ne zaman cikiyor iste tam o net tarih belli mi
Bataryası ve aksesuarları uzun ömürlü değil. Sık sık şarj aleti, kulaklık batarya değişikliği istiyor. Şarjı zaten çabuk bitiyor. Huawei çok güzel ama Appleı geçecek diye önünü kestiler Google olay yok onda da.
Yıllardır iPhone kullanıyorum. Eğer birkaç ay önce telefonum bozulmasaydı 16 nın çıkmasını bekleyecektim
NOKİA cep telefonu şirketi zamanında ne yapmış ise bu şirkette aynısını yapıyor bir model bir özellik hemen tanıtım
Ben arkadaşımda iPhone gördüm soğudum o telefondan belki de alamazdım bilemiyorum zaten herkesin elinde o telefon bence zenginliğin göstergesi
İphone 20-21’e kadar rahatım yüzlerine bakmıyorum zaten harbi güzel bi değişimde özellik’de bu modellerde falan olur.
İşletim sistemi ve kamera kanadında çok iyi bence telefonun zirvesi android bi yerden sonra kısıtlanıyor
Sızıntılar Doğru ise İphone 11 ile İphone 16 Tasarım olarak aynı olacak sadece iç yazılım gelişmiş olacak
Ay hiçbiri umrumda bile değil. 14 üm var şimdi ama olmasa da olurdu. Kapasitesi az olduğundan değiştirmek zorunda kaldım sadece:))
Ne diyeyim vatana millete hayırlı uğurlu olsun:))
Aaa ben de onu bekliyorum pro modelini merak ediyorum🥹
Bugüne dek k hiç iPhone kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum
Epıla para verilmez. Tr milletinin popüler hastalığı
Bekliyordum zaten bakalım ne kadar fiyatı bendeki 14 promax verip
16 pm modelini merak ediyorum, gelsin de ön siparişini verelim
Bu gidişle 6 7 yıl daha iphone 11 kullanabilicem zaten ekonomi sağolsun zamanında aldık iyi ki
koşun kredi başvurularını ancak tamamlarsiniz sjsjs
Aşırı abartılarak pazarlanıyor o kadar. Android benim için her zaman önde olacak.
Şu telefona 100 binlerce tl veriyorlar gülüyorum bu enayilere
Çıkar çıkmaz alacağım gerekirse sabaha kadar beklerim..
Fakirlerin kendini zengin göstermek için kullandıkları, sadece alo demek için, oyun oynamak için ve sosyal platformlarda takılmak için kullandıkları telefon. Fakirler amacı dışında kullanıyor. :)
Her sene ilk çıktığı sıralar apple store’dan eskisini verir yenisini alırdım bu sene pek alaşım yok 15 Pro max bana yeterli 👍🏻
oh sonunda ya! iphone almak için 16yı bekliyordum renkleri beğenmezsem 15 alıcam
Şimdi ne kullanıyorsun?
nokia 3310
Of
Türkiyedekiler nasıl o parayı verebiliyorlar anlam veremiyorum. Avrupanın bi kaç katı fiyatına alıyorsunuz yazık 🥲
gösteriş meraklısı bizim millet
Çok üzücü bir durum aslında, mesela şu an benim en yeni telefon olsa ne olmasa ne bu benim için statü değildir. Türkiyedeki Türkler için ise mal varlıkları statüsünü temsil ediyor herhalde. Gurbetçilerde tam tersi ki zaten yeni nesil gurbetçiler hiç önemsemiyor umarım Türkiyede en yakın zamanda böyle olur
Asgarî ücret ve asgari zeka civarı vatandaşlarımıza önemle duyurulur. 🤣
Son modellerinde tasarım hemen hemen ayni geliştirilmesi lazim
Güzel küçük eski telefonlarına geri dönüyor heralde eski serilere benzetmişler
Büyük bir heyecanla bekliyorum.
Bir durabilir misiniz?
sadece beğenmekle kalıyorum..
Hep ozentilik başka bir şey değil
Evet başka soru? Sadece kullanmak için bir sürü telefon varken hep bir üstünü alma ihtiyacı bana göre ozentilik israf
13 14 15 bak 16 da çıktı bu böyle uzayıp gider bir telefona o kadar verilmez bana göre
Elestiriye açık değilsen neden sorarsın ki soru anlamadım. Bu benim düşüncem.
Bana göre her bütçeye uygun telefon varken (kullanmak için dediğinden ötürü)
Kalkıp 70 -80 bin TL harcamak bir cep telefonuna sırf kamerası için bana gore israftır. Ve Özentiliktir. Onun var benim niye yok dusuncesidir.
Dediğim gibi bu benim düşüncem size niye battı ki? Yoksa sorun yok istersen 1 trilyonluk al bana ne bundan kim karışabilir
Bir de sırf gereksiz pahalı bir Cep telefonu tercih etmiyorum diye vizyonsuz demen de acınası
Maalesef doğru olan bu. Amerika'da 1199 dolar olan 15 pro max'i alan adamlara sizce diğerleri de senin gibi, özentiler şunlar bunlar diyorlar mı? Burada pahalı diye adam almasın mı? Bunu ego gibi anlama ama benim için yeni iPhone'u almak bi Apple Store'a gitmeme bakar direkt alıp çıkarım. Yani arkadaşımda var ondan özeniyorum veya Apple markası diye elimde havalı dursun diye alınan bir şey değil adamın bütçesi varsa gözünü kırpmadan alabiliyor.
Tamam ama biz yurt dışında yasamiyoruz maalesef ekonomik sartlar bu durumda iken ben bunu israf olarak görüyorum.
Senin durumun varsa parayı kolay kazaniyorsan al bir sey diyen yok.
burada insanlar gençliğini zamanını paraya satiyor karsiliginda para aliyor kendini yırtıyor adam karın tokluğuna yaşıyor sirf herkeste var popüler diye aliyor o telefonları ha alamaz mı hakkı degil mi evet ama durum boyleyken israf gereksiz.
Ben bunu anlatmaya calisiyorum
Evet bunu biliyorum tabii ki ama herkes parayı zar zor ayırıp telefon alıyor durumunda değil. Veya gerçekten adamın durumu yoktur zorlayıp en son model telefon almak istiyordur, bunda ne sorun var ki? Adam demek ki bundan mutlu oluyor, adamın kendi hayatı değil mi insanlar eleştirecek diye alamıyor utanıyor belki de? Yani eleştire eleştire insanların telefonuna mı kaldık bunu söylüyorum ben. Bırakın herkes kendi önüne baksın. Bırakın adam istediği gibi tatil storysini atsın, yediği yemeği atsın, ya araba kullanırken story atana bile laf söyleniyor ne alaka gerçekten insanlar bu kadar mı işsiz veya diğerlerinin yaptıklarını kaldıramıyor bu kadar mı düştük buna yanıyorum... Teşekkür ediyorum güzel tartışmamız için, iyi günler dilerim.
En başında ısrarla dediğim gibi "kendi görüşüm" alır almaz beni bağlamaz ben kendi düşüncemi kendi elestirimi yaptım. Yazdıklarım da kimseyi alakadar etmiyordu!
Benim görüşüme salça olmaktansa kendinize ayrılan yere düşüncenizi yazsaydiniz
Herkesin kendine göre bir fikri var neticede
Size de iyi günler 👋🏻
Evet özellikle eventi izleyeceğim
Bizim milletimiz 16 çıktığında yine kuyruk oluşturacak 😂
Hiç kullanmadım fikrim yok
Beğeniyorum ama müptelası değilim
Androidçi yiz. Samsung
Beğeniyorum ancak olmazsa olmaz değil.
Film serisi gibi üretiliyor..
Gelse ne olur bana gelmez
iPhone 17 Pro alacam ben onu bekliyorum.
Sevmiyorum ben pek ya
Ben Samsung kullanıcısıyım
Ailem iPhone almadığı için kullanamıyorum
Estağfurullah o bizi beğensin.
Samsung s23 üm var canavar gibi memnunum
Samsung iphone tekler diyenler yorumu beğensin.
bu telefona o kadar vercegime tavuk yerim
Hiç kullanmadım.
beğeniyorum
Kamerası güzel
bu sene alicam insallah 😃
Hemen alın koşun
bakacağız
evet seviyorum
Severim
iphonedan başka telefon kullanan mi kaldi
Beğenirim ve çıkınca alırım genelde
Ben daha yeni 15 aldım ya durun artık 😄