Arkadaşlar simdi size saçma gelecek ama ben merak ettim o yüzden soruyorum, can sıkıntısından, çocuğun instagram hesabı aynı ama isminde önceden babapiro yazıyordu ama simdi ise kendi ismini yazmış ve yıldız koymuş, yani soru saçma gelebilir ama sadece merak ettim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ergen sanırım
ya da trol soru
Evet babapiro nee
O ne laaa
Maalesef anlatamam anlatsam da anlamazsın sadece erkeklerin anlayabileceği bir şey diyebilirim
Yaa lütfen söyle karsiliginda deni takip ederimmmm
Merakliyimmm
Takip etmene gerçekten gerek yok ama anlatayım.
tamam
Sen trol soruyu bana mi dedin yoksa çocuğa mi desin
Şimdi şöyle küçük çocuklar (10 yaşındakiler falan) brawl stars vb mobil oyunlar oynarken oyunda adını kralTR babapıro babapro babakral vb isimler koyuyorlar havalı diye yani. Bununla dalga geçiyoruz biz erkekler de ve ders kitaplarında bir isim yerine xKralTR falan yazar yani öyle bir mevzu bu da.
Sana dedim trol soru sandım da ondan
Bununla dalga geçen alay edenler genelde ergen oluyorlar
Puhahahdjdjdjdjjdjdjd
Lan bu çocuk 9. Sınıf amamaaa
Ne alakaka
Djdjsjjsjsjsjsjsjs
Ayy çok komikkk
Ben erkekmihim madem erkekler anliyormus, ve tol baska bişey trol ile ne alakasi var
Şimdi anladığına göre. Birisi babapıro ne demek diye soru sorarsa trol olacağını düşünürsün ya ondan düşündüm bende şimdi anlıyorsundur umarım
Çocuk 9. Sınıf sen de 10. sınıf falan değilsin demi
Hayir ben babapironun ne demek düğünü biliyorum buyujler koyiyorsa baya egoist biri kendini beğenmiş cocuk koyarsada anlaşılır zaten ben sadece neden babapirodan bide yarali kalp koymuştum, ve sonra kendi ismi ve yıldızla değiştirdi diyorum, sadece bu djdjdjdjdjsjjsjd
Anladım. Sadece erkekler anlar deme sebebim erkeklerin olayı direkt bilmesi bu mizahı erkeklerin oluşturmasıydı. Kadınlarda anlar tabiiki
Hee
Cevap yok sende neysee
Bende neye cevap yok anlayamadım
Çocuk neden bir anda babapirolu ve yarali kalpli isimden je diye isim ve yıldıza geçmiş diyorum, saçma ama yani bide şey bu çocuk 9. Sınıf babapirroo NASIL uazmis laaaa, komikkk
Olabilir yani 9. sınıf dediğin kişiler genelde mal oluyor yazması beklenmedik bir şey değil
Yok ama ortaokul olsa okey ama lise falan ve ben o zaman O kadar şey degilsim
Senin yaşın kaç ki
20
Cocukta bence saçma düğünü anladi öyle ismini yazsın bilniyorum
9. Sınıf olan bir çocukla ilgin ne tam olarak
Kendisi g*tü boklu bir velet afedersinde
İlgim yokki laa ne alaka resmi yokki saçmalama konu bu o yuzden
Ayrica kizlar kendinden küçük liselerden hoslanmazlar yani baya küçük, bunu nasil dudu dun neyse
Hoşlanıyorsun demedim ki. Profiline bakmana falan değmez boş insanlar yani onu dedim. Düşünmedim yani onu
Biz insanlar derkennn?
Boş insanlar derken
Daha çocuk yani diyorum. Profiline bir şey yazdıysa da bir anlamı falan yoktur
Neyse teşekkür ederim