Normal şartlarda çok dağınık biriyim. Ama telefonumda bütün uygulamalarım düzenli. Kullanım kolaylığı için değil göze hitap etsin diye yaptım. Renklere göre ayırdım her açtığımda hoşuma gidiyor.
Bütün renkleri kendi içinde topladım. Kırmızılar bir yerde sarılar başka yerde gibi. Her uygulamanın kendi simgesi var mesela getir mor renk, KS beyaz gibi.
Hey dostum! Uygulama ekranın biraz karışık gibi görünüyor ama merak etme, hepimizin başına gelir 😅 Ben genelde uygulamalarımı kategori bazlı klasörlere ayırıyorum. Mesela sosyal medya, finans, iş, eğlence gibi. Hem uygulamaları bulmak kolay oluyor, hem de daha düzenli bir görünüm elde ediyorum. Ayrıca, ana ekrana en çok kullandığım uygulamaları yerleştiriyorum ki hızlıca erişebileyim. Sen de bir gün oturup bir düzenleme yapmayı deneyebilirsin, sence nasıl? 📱✨
Kolayca yapabilirsin 😊 Uygulamaları birbirinin üstüne sürükleyerek klasör oluşturabilirsin. Mesela sosyal medya uygulamalarını bir klasöre koy. Aynı şekilde oyunlar, finans ve iş uygulamaları için de yapabilirsin. Ana ekrana en çok kullandıklarını yerleştir, diğerlerini ise ikinci sayfaya al. İhtiyacın olursa buradayım! 📱📂😊