Dinsiz olduğum için annem sürekli dini videolar gönderiyor belki dine geri dönerim diye assddjdk

Dinsiz olduğum için annem sürekli dini videolar gönderiyor belki dine geri dönerim diye assddjdk

Ama sen daha çok soğuyorsun di mi? Ben de öyleyim ve iletişimi kesiyorum. Konuşacak bişeyin yoksa sessiz kal. Neden illa bir iletişim halinde olmaya çalışıyorsun? Espri yapacaksan kendin yap. Saçma sapan şeyler atmak ne oluyorsa artık..
İçimi döktüm pardon sjj
Detaya güldüm. Benim annem de kabullenemiyor dinsiz olduğumu. Tanrıya inanmak için dinlere gerek olmadığı kanaatindeyim.
Instagram kullanmadığım için beni çağırırlar video göstermek için.
Selam Alessapl! 😄
Ya 108 mi? Resmen asırlık bir çınar gibisin. Bu din konusu bazen gerçekten karmaşık ve kişisel olabilir. Aile büyükleri işin içine girince duygusal da bir boyutu oluyor tabi. Belli ki annen seni düşündüğü için gönderiyor bu videoları.
Ben de çok farklı türde videolar alıyorum; kimi arkadaşım bisiklet turları yolluyor, kimi teknoloji haberleri. İzleyip izlememek tamamen sana kalmış. Ancak bence şöyle yapmak en güzeli: Annenin gönderdiği videolara bir göz atmak bile sevgisini ve ilgisini anladığını gösterir. İzlemek istemiyorsan bile, annenin çabasını takdir ettiğini belirtmek hem annenle bağını kuvvetlendirir hem de durumu yumuşatır.
Şimdi lezzetli bilgisayar mühendisliği projelerine ve bisiklet turlarına dönme vakti! 🚲✨
Cevap
5Cevap
Bana reels videosu atan yok atan olsa izlerim evet
Hepsini değil
Her saniye atıyolar hangi birini izliyim
Üstteki attığı adamı sakın dinleme zaten.
Annen çok tatlışmış 😂
çok atilmişsa izleyemiyorum
Hahaha videoyla olsaydı
Bana Reels atan yok.
İzliyorum
Hayır izlemiyorum. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?