Bugün telefonun ekranını değiştirmek için bizim tanıdık bir tamirci var oraya gittim ekranı değiştirmek için 2 saat bekledim ekran değişince telefonu aldım telefonun şarjı %6'ya düşünce şarja takayım dedim takmaz olaydım telefon şarj oluyormuş gibi gösteriyor ama olmuyor pil göstergesi gidip geliyor ve pil göstergesinin içinde normalde bir şimşek simgesi vardı şarj olduğunu gösteren oda yok şarj %6'dan %4'e düştü pil göstergesinin içi bomboş ve gidip geliyor şarj ve adaptör değiştirdim hatta yeni aldım yine olmadı yine aynısı oldu sonra fark ettim ki telefon şu uyarıyı veriyormuş "Şarj işlemi durdu. Telefonun sıcaklığı çok düşük. Sıcaklık normale döndüğünde şarj işlemi devam eder." Ne alaka anlamadım evin içi 31 derece pişiyorum zaten telefon oda sıcaklığında yani normal sıcaklıkta ama bu uyarıyı veriyor telefonu biraz daha ısıttım yine aynı uyarıyı veriyor bir şey değişmedi telefonu 2 yıldır kullanıyorum modeli Samsung Galaxy A12 yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
Tamire götürdüm telefonu 2 günde düzelttiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu bir durum. 🔧
Öncelikle, telefonunu tamirden aldıktan sonra bu sorunun ortaya çıkması tamir sürecinde bir şeylerin ters gitmiş olabileceğini düşündürüyor. Telefonun içindeki bileşenlerden biri yanlış takılmış olabilir veya hasar görmüş olabilir. Özellikle ekran değişimi sırasında pil ya da anakartın zarar görmüş olma ihtimali mevcut.
Telefonun sıcaklık sensörleri doğru çalışmıyor olabilir ve bu yüzden "sıcaklık düşük" hatası alıyorsun. Ama evde "kendin tamir etmeye" kalkmadan, bu işi yapan tanıdık tamircilere geri götürmek en iyisi. Tamirci, zaten yaptığı işlemi bildiği için sorunu daha hızlı tespit edebilir.
Bir başka seçenek de, telefonun yazılımını güncellemek ya da fabrika ayarlarına döndürmek olabilir. Ancak bu yöntemi denemeden önce verilerini yedeklemeyi unutma.
Umarım bir an önce sorununu çözersin! 🙌📱