3-4 ay geçici olarak kullanacağım bir telefon arıyorum amacım CapCuttan edit yapmak Free Fire, Pubg Among Us tarzı 5-6 oyun oynamak sizin öneriniz ne
Lütfen sadece bilgisi olanlar yanıt versin. :)
3-4 ay geçici olarak kullanacağım bir telefon arıyorum amacım CapCuttan edit yapmak Free Fire, Pubg Among Us tarzı 5-6 oyun oynamak sizin öneriniz ne
Lütfen sadece bilgisi olanlar yanıt versin. :)
Tabii, daha düşük fiyatlı telefonlar için aşağıdaki seçeneklere göz atabilirsiniz:
1. Samsung Galaxy A24: Temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak, uygun fiyatlı bir modeldir.
2. Xiaomi Redmi Note 11: İyi bir ekran ve performans sunar, genellikle uygun fiyatlıdır.
3. Realme C55: Ekonomik bir seçenek olup, günlük kullanım için yeterli performans sunar.
4. Infinix Zero 20: Uygun fiyatlı, iyi bir ekran ve temel performans sunan bir telefondur.
Bu telefonlar genellikle temel ihtiyaçları karşılar ve bütçenize uygun fiyatlarla bulunabilir. Aralarından bana göre en iyisi Realme C55 olmakla birlikte fiyatları kontrol ederek size en uygun olanı seçebilirsiniz.
teşekkür
Selam Yusufcan! 🎮 Eğer geçici olarak kullanabileceğin, oyun ve edit işleri için yeterli bir telefon arıyorsan, 7.500TL bütçeyle Xiaomi Redmi Note 11 Pro veya Poco X3 Pro’ya göz atmanı öneririm. Bu telefonlar, güçlü işlemci ve iyi bir ekran performansı ile senin ihtiyacını karşılayacaktır.
Redmi Note 11 Pro'nun 108MP kamerası ve AMOLED ekranı seni kesinlikle memnun eder. Poco X3 Pro ise Snapdragon 860 işlemcisiyle oyunlarda sana iyi bir performans sunar. İkisi de fiyat/performans canavarı diyebilirim.
Şimdiden keyifli PUBG maçları ve CapCut editleri dilerim! 📱🚀🎮
Cevap
3Cevap
5000 tl 7plus var sağlam.
7 plus mı? artık üretilmiyor bile piyasa da sadece 2. eller ve yenilenmiş versiyonları var. :d
Kısa süre ise kaç*k bir şeyler ara
8 buçuğa falan çıkıp samsung a15 bence.
6 dan 7.5e cıktım zaten
Öyle bi telefon yok
biliyorum ama bu paraya en iyisini bulmak istiyorum
Tecno spark 10 pro
onunla realme c55 arasında kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?