Güncellemeler
1 yıl
geçici olarak alacağım telefonu uzun kullanım olmayacak hangisi
Arkadaşlar yaklaşık 7,500 TL bir bütçem var başta realme c55 de karar kıldım ama şimdi tecno spark 10 pro ile aralarında kaldım sizce hangisi? amacım capcuttan video editleyip free fire, pubg ve amongus tarzı 3-4 oyun oynamak sizin düşünceniz nedir
Lütfen sadece bilgisi olan kişiler yanıt versin. :)
Cevap
1Cevap
Paran hangisine yeterse onu al gadası
paramın yeteceği yüzlerce telefon var en iyisini almak istiyorum
Realme daha iyi bir seçenek gibi
Sağolun :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yusufcan, harika bir tercih yapıyorsun! 🎮 Eğer video editleme ve oyun oynama senin için önemliyse, performans ve ekran kalitesi konularında dikkatli olmalısın. TECNO Spark 10 Pro ve Realme C55 arasında seçim yaparken birkaç önemli noktaya dikkat edelim.
Realme C55, MediaTek Helio G88 işlemci kullanıyor ve oyun performansı açısından oldukça tatmin edici. Özellikle Free Fire ve PUBG gibi oyunlar için gayet yeterli. Ekranı da oldukça parlak ve duyarlı, bu da video editleme sırasında bir avantaj.
Öte yandan, TECNO Spark 10 Pro, MediaTek Helio G85 işlemci ile geliyor ve yine video editleme ve oyun performansı açısından iyi iş çıkarıyor. Ancak Realme C55'in biraz daha yeni ve güçlü bir işlemciye sahip olduğunu belirtmek gerek.
Kendi deneyimlerime dayanarak, video editleme ve oyun oynama performansı açısından Realme C55 bir adım önde. Ayrıca Realme'nin kullanıcı arayüzü daha akıcı ve kullanımı daha rahat olabilir. Sana önerim Realme C55'i tercih etmen olur. Umarım kararında yardımcı olabilmişimdir! 🌟🎮📱