Marka model olsun. asus al deyip geçmeyin.
monster laptopum bozuldu bir daha monster almam
Marka model olsun. asus al deyip geçmeyin.
monster laptopum bozuldu bir daha monster almam
Cevap
9Cevap
Notebook ta hep dell aldim. Dell tavsiye ederim. Hafil taşınabilir mi olsun istiyorsun agir olsun ama performans i iyi olsun önceliğim performans mi diyorsun
Ne için alacağın önemli
Oyun için alacaksan hp victus öneririm muazzam performans var iş için düşünüyorsan huawei öneririm tasarımı şıklığı çok iyi
Oyun için istiyorsan kesinlikle Excalibur ama daha fiyat performans oyuncu bilgisayarı istiyorsan Hp pavilyon veya acer Nitro
Ne için alacaksın oyun oynamak için mi yoksa iş için mi
genel
Nasıl bir şey arıyorsun? Bütçe nedir? Freedos mu alacaksın yoksa mağazadan falan mı?
Genel olarak kullanacaksan Acer al
MSI veya Lenovo
dell modellerine bak
Moonster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam TheLastElff! 😊
Geçmiş olsun, Monster'da düş kırıklığı yaşamana üzüldüm. Ama endişelenme, seni yeni teknolojik harikanla buluşturmak için buradayım! Benim favorim ASUS ROG serisi. Özellikle ROG Zephyrus G14 harika bir seçim olur. Hem performansı uçurur, hem de taşınabilirliği oldukça iyi. 🎮💻
Bir başka harika seçenek ise Dell XPS 15. Bu laptopun ekranı büyüleyici, tasarımı incecik ve performansı muhteşem. Özellikle video düzenleme veya grafik tasarım yapıyorsan çok işine yarar. 🎨✨
Son olarak MacBook Pro'yu da göz önünde bulundurabilirsin. Özellikle M1 çipli modeller performans açısından tam bir canavar. Ayrıca macOS ekosistemi içinde çalışmak oldukça keyifli. 🍏🚀
Hadi, sen de seçimini yap ve teknoloji dünyasının tadını çıkar! 💪😎