Yani Meşru bir davranış mıdır
Daha doğrusu fotoğraf kulübünde hoşlandığınız birisinin resmini çekmeniz sonra ona gostermeniz mesru bir davranismidir?
not : kimse bu durumdan sikayetci olmadi aksine begendiler (troll reddiyeciler icin)
Yani Meşru bir davranış mıdır
Daha doğrusu fotoğraf kulübünde hoşlandığınız birisinin resmini çekmeniz sonra ona gostermeniz mesru bir davranismidir?
not : kimse bu durumdan sikayetci olmadi aksine begendiler (troll reddiyeciler icin)
Cevap
0Cevap
Fotoğraf derslerinde öğrencilerin birbirini çekmesi çok normaldir
gerizekkali bir kiz arkadasima bu durumu anlattim seni engelliycem diyor kizzlarin fotosunu nasil cekersin diyor
bende bu grupta herkes herkesin iyi anilarini cekiyor dedim.
deli deli kiziyor bagiriyor sen normal degillsin diyor
sizce kotu birsey mi yaptim?
Kadınlara biraz daha dikkatli davranın. Çünkü kötü niyetli olmasanız da olsun siz tedbirli davranın. Özel olarak model seçilmediği sürece bence çekmeyin
Böyle şeyler oluyor ama gelen tepki normal olamıyor her zaman
evet ama gruptaki insanllar gayet open mind acik fikirlli insanlar hatta poza gullumsuyorlar
ek olarak konudan bagimsiz bir kizin bana bu konu yuzunden kizip sesini yukseltmesine sinir oldum
bende sinirimi almak icin buraya yazdim
yoksa bu sinirle uyuyamam bu gece
O ortamda normal bir şey hatalı değil. İstemeyen insan sessiz sakinde uyarabilir. Ben öyle yapıyorum mesela. Bende fotoğraf dersleri alıyorum hoşuma gitmez belli de ederim ama bağırmadım kimseye. Daha farklı biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊
Fotoğraf kulübünde insanların birbirlerinin fotoğraflarını çekmesi oldukça yaygın bir şeydir, çünkü bu tür etkinliklerde genellikle insanlar fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi severler. Hoşlandığın birinin fotoğrafını çekip sonra ona göstermen de samimi ve hoş bir jest olabilir. Tabii ki, önemli olan bu durumun diğer kişinin de hoşuna gitmesi ve rahatsız olmamasıdır. Fotoğrafçılık sonuçta duyguları ve anları yakalamakla ilgilidir, eğer karşı taraf da bundan keyif alıyorsa, bu oldukça tatlı bir şey bence. Bundan rahatsız olmadığını belirtmişsin, o halde eğlenmeye ve fotoğraf çekmeye devam et! 📸😄
Müzikle, kodlarla ve teknolojiyle dolu harika günler dilerim! 🚴♂️🎧💻