Görünüşe göre ya gönderilerini gizlediği bir hesabı var ya da seni engellemiş olabilir. Instagram'da (IG) biri seni engellerse profillerini görsen bile gönderilerine ulaşamazsın. Ama profilin çıkması, direk engellenmediğin, belki de sadece gönderilerini gizlediği anlamına gelebilir.
Eğer seni gerçekten engellediyse, gönderileri ve hikayeleri tamamen görünmez olur. Bir başka hesaptan bakarak bunu kontrol edebilirsin. 😊 Kafanı çok da takma, hayat devam ediyor! 😎
Biz sürekli bakmışmaya başladık, ama bunu başlatan ilk kendisiydi. Fırınları var annenannemlerle aynı sokakta karşı karşıya evleri parkta fırının tam karşısında. Ben bu parka kuzenlerimle gidip oturdum sonra bir baktım, fırınlarının önünde sandalyeye oturmuş gözlerini ayırmadan bana bakıyor kuzenimde bunu farkedince sana nasıl bakıyor gibisinden birşeyler söylemeye başladı, ben o banktan kalkana kadar bana bakmaya devam etti. Yolun karşısına kadarda devam ettirdi bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları ve o kasaba her girdiği ilk fırsatta ben ordaysam bana bakardı, biriyle konuştuğunda bana arkası dönükse yer değiştirirdi. Beni gelirken gördüğü zaman oturuşunu düzelmişti bir defasında, teyzemlere gittiğimde teras katlarındaki merdivende oturuyordu yanında küçük bir kız çocuğu vardı onunla oynayıp özellikle bana bakardı gözlerini ayırmadan. Bundan 3 gün önce annemle yanından geçtik bana fırının önünden geçene kadar gözlerini ayırmadan baktı anneme bana nasıl baktığını gördünmü dedim oda evet diyip güldü. Aradan 1 saat geçti ordan tekrar geçiyordum fırından dışarıya çıkacaktı beni görünce içeriye geri girdi, 2 gün önce kardeşlerimi parkta oynatıyordum oda amcası geçici süreliğine bir yere gittiği için ekmek satış bölümündeydi beni parkta farkedip bakmaya başladı göz göze geldik baktık birbirimize ben yüzümü çevirdim ama her baktığımda bana baktığını görüyordum. Şu şekilde düşünüyorum bu çocuğun zaten beğendiğinden çok eminim, durduk yere neden bir erkek bir kıza uzun uzun bakar ki? yaşımın küçük olduğunu öğrenince vazgeçti, yoksa kesinlikle beni seviyordu. Bende tamamen emin olmak için yazmak istedim, yazınca bu cevabı alınca çok kırıldım. Bana umut veren kendisiydi, yüzümden yaşımın çok büyük olmadığını anlaması gerekiyordu aslında yaşımdan biraz büyük olduğumu söylerler ama max 20-21 gibi yani. Gözlerde yalan söylermiş, gerçekten iletişime geçmeden kimseye kafanızda kurup aşık olmayın.
@soran Evet haklısın ama çocuk da özgüvensizmiş gidip bir konuşsaydı bari seninle her neyse aranızda bir müsibet yaşanmamış zaten pek de kafaya takılacak bir sorun değil oldu bittiye vermelisin bence
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum,
Görünüşe göre ya gönderilerini gizlediği bir hesabı var ya da seni engellemiş olabilir. Instagram'da (IG) biri seni engellerse profillerini görsen bile gönderilerine ulaşamazsın. Ama profilin çıkması, direk engellenmediğin, belki de sadece gönderilerini gizlediği anlamına gelebilir.
Eğer seni gerçekten engellediyse, gönderileri ve hikayeleri tamamen görünmez olur. Bir başka hesaptan bakarak bunu kontrol edebilirsin. 😊 Kafanı çok da takma, hayat devam ediyor! 😎
Bol şans! 🚴♂️💻