Silmem
Silerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Evet silerim tabi ki de
Neden peki
Kimseyi engellemem silmem gerekirse silerim hepsi bu. Ergence işler engellemwk
Sinirlenip engelleyen var. Siliyor mu sonrasında diye merak ettim
Ben ne olursa olsun aldatma vs vs yoksa ağır bir suç silerim sadece benden ayrılmış kendisi gitmiş silmem engellemem kendisi ne yaparsa yapsın. Benim olayım bu
Sinirlenip engelleyen 3 gün sonra engeli geri açıyor ve cepte görünüyor
45 gün oldu açmadı
İlişkinin olayını bilemem neden ayrıldınız. Seni gerçekten seviyirmuydu başkası vardı bile bile tartışma yapıp ayrıldı onami gitti. her şey olabilir ama sen ne olursa olsun dönse bile yoluna bak engelleyen insan, insan değildir.
Cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi. Telde bana neler yapmak istediğini anlatıp mastürbasyon yaptı. Yatmayacaksak en azından telde yapıyor gibi konuşalım diye yalvardı. İkisini de kabul etmedim. Bu yaptığını da kimseye söyleme, peşime saçma sapan adamlar düşsün istemem dedim. Ona saçma sapan adamsın dediğimi düşünüp sinirlendi , defol git salaak seninle konuşmayı bu yüzden bitiriyorum diyip engelledi.
5 yıldır tanıdığım eski iş arkadaşım. Geçen yazdan beri seviyorum, hoşlanıyorum, dayanamıyorum, çok etkileniyorum diye yaklaşan biriydi
Bu gibi şeyler Dogaclanma yaşanmalı. Bende yaşadım bunu ama telde direk kendiliğinden başladı iki tarafta istedi 2 yıl ilişkimiz sürdü. Ama direk hem isteyip hem öyle olmadı böyle olsun demeesi saçma bir şey en doğru an beklenmeli bence
Doğrum yanlışım karıştı benim
Bu durumlarda öyle olur. Sakin kalmak en iyisidir
Bir şey yapmadım ki zaten. Bana tutup defol git salaaak dedi. Adama sadece ayıp ediyorsun hakaret etmene gerek yok diyebildim. Sensin bile demedim
Bir kadına bu şekilde haraket yapılmaz aptalsın , canım nedir? Erkek biraz erkek olacak ya , bunlar bence erkek değil
Ben şu aşamada sakin kal diyorum. Bedelini ödet cepte görünme ve asla affetme diycem ama ben ne desende sen istediğini yapacaksın sonuçta
Ben yaptığı şeyi başkalarına söyleme dememe ona güvenmedim diye sinirlendi diye düşündüm. Whatsaptan engelledi. İnstagramdan girip seni özelimizi anlatma diye uyarmam hata oldu çirkin oldu haklısın yazdım onu da engelledi. Telegrama girip ben senin benimle yıllardır hayalini kurduğunu söylediğin şeyleri de yaşasam, senin bana yaşatacağın son buydu zaten al bu engel de benden sana diyip bende onu engelledim her yerden
Başka da ne peşinden koştum, ne döndüm hakaret ettim, onu kendi haline öylece bıraktım
Şimdi ne düşünüyorsun peki? Dönsün gelsinmi diyorsun kendi kendine?
Silerim işime yaramaz çünkü
Hmmm engelleyecek kadar sinir ettiyse diyorsun
Engellemek direkt silerim
Engellemem
Engelleyenleri soruyorum
Engellemek yeterli bence
Merak sebebim telegramda online denk geliyoruz sürekli, beni görüyor mu hatırlıyor mu diye merak
Aranızdaki özgeçmişe bağlı yaşananlar bunu belirtir
5 yıldır tanıdığım biri
Yeni mı ayrıldınız
45 gün oldu küseli
Küsmek aslında bir tür açık kapı bırakmak aslında 😉
Emin misin? O küstü engelledi.
Ama numaranızı silmedi
Bilmiyorum işte sildi mi diye merak ettim. İnsanlar normalde engelleyince siler mi? O da sildi mi diye merak ediyorum. Telegramda ikimizde bir gün akşama kadar online takıldık. Silmediyse gün boyu gördü o da beni çevrim içi olduğumu. Ama yazmadı
Rica etsem yazabilir misin
ya da istek atn ben dönüş yaparm
Size mesaj atılmıyor ama niye atacağım onu da anlamadım
Aklın nasıl gerekiyor ama KS puanınız yetersizse atamayabilirsiniz. O yüzden takip isteği atarsanız ben size yazabilirim
Senin puanın yetersiz bence de neyse attım
siliyorum
Neden?
siliyorumm
Engelden sonra?
Siler geçerim
Engel?
Engellerim
Herhalde mk
Neden küfrettin?
Kendine yakıştırdığın tavır bu demek ki
Bende onu soruyorum. Bir genç hanıma küfürlü konuşmak üstelik tanımadığı başka bir hanıma karşı hiç yakışmıyor. Bu tavrı kendine nasıl yakıştırıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Bence bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Ben örneğin, genelde engellediğim kişinin numarasını da siliyorum çünkü bir daha o kişiyle iletişim kurmak istemiyorum. Hani, madem birini engelliyoruz, tamamen hayatımızdan çıkarmak daha mantıklı gibi geliyor. Ama bazı arkadaşlar numarayı silmiyor, belki ileride bir gün lazım olur diye düşünüyorlar. Yani, işin özü sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap! 🌟🚀