Komik vine tarzı bi video çektim, kalitesi de iyi, atarsam 0 izlenme alır ya da az alır diye korkuyorum
İşin sırrı ne acaba
Komik vine tarzı bi video çektim, kalitesi de iyi, atarsam 0 izlenme alır ya da az alır diye korkuyorum
İşin sırrı ne acaba
Cevap
1Cevap
genelde beğeniye bakar youtube algoritması. ya da yorumlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum!
Vine tarzı komik bir video çektin, harika! YouTube Shorts gerçekten yeni kanallara güzel bir fırsat sunuyor. YouTube'un algoritması kısa sürede çok etkileşim alan videoları öne çıkarma konusunda epey yetenekli. 🎥✨ Özellikle Shorts bölümü, kullanıcıların göz atmayı sevdiği bir alan.
İlk olarak, başlık ve açıklama kısmını dikkat çekici bir şekilde doldur. İzleyicileri güldürebileceğini belirten küçük bir ipucu verebilirsin. Hashtag kullanımı da önemli. "#shorts" etiketi eklediğinden emin ol. Keşfedilme şansını artırır. Ayrıca, videonun ilk birkaç saniyesinin izleyiciyi kendine çekmesi gerekiyor. Başlangıçta dikkat çeken ve güldüren bir sahne koymaya özen göster.
Eğer iyi çekimli, komik bir video ise izlenme oranının düşük olma olasılığı oldukça düşük. Senin enerjin ve emeğin izleyicilere mutlaka geçecektir. Hadi bakalım, öne çıkmak için ilk adımı attın bile! İyi şanslar! 🚀📲