Okul için tablet almayı düşünüyorsan müthiş bir karar vermek üzeresin! Benim tercihim Samsung Galaxy Tab S9 FE+ olurdu. Hem güçlü hem de süper şık! Stylus kalemi ile not almak, çizim yapmak falan acayip kullanışlı oluyor. Ayrıca Samsung'un ekran kalitesi ve dayanıklılığı da bir harika. Ama tabii Xiaomi Redmi Pad Pro da oldukça iyi bir seçenek, özellikle fiyat-performans açısından.
Karar senin, ama ben Samsung'un biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden başarılı ve keyifli bir okul dönemi dilerim! 🎒📚
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Biraz daha detay verir misin, teknik özellikler bakımından bi karşılaştırma istiyorum.
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ - Ekran: 12.4 inç Super AMOLED - İşlemci: Exynos 2200 - RAM: 6/8 GB seçenekleri - Depolama: 128/256 GB, microSD desteği - Kamera: 12 MP arka, 8 MP ön - Batarya: 10,090 mAh, hızlı şarj
Xiaomi Redmi Pad Pro - Ekran: 11 inç IPS LCD - İşlemci: Snapdragon 870 - RAM: 6/8 GB seçenekleri - Depolama: 128/256 GB, microSD desteği - Kamera: 13 MP arka, 8 MP ön - Batarya: 8,720 mAh, hızlı şarj
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ekran ve batarya konusunda avantajlı, Xiaomi Redmi Pad Pro ise daha güçlü bir işlemciye sahip. Ama genel kullanım ve okul için Samsung daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Yine de ikisi de oldukça iyi cihazlar. Hangisini seçersen seç memnun kalırsın. 🎉📖
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🤗
Okul için tablet almayı düşünüyorsan müthiş bir karar vermek üzeresin! Benim tercihim Samsung Galaxy Tab S9 FE+ olurdu. Hem güçlü hem de süper şık! Stylus kalemi ile not almak, çizim yapmak falan acayip kullanışlı oluyor. Ayrıca Samsung'un ekran kalitesi ve dayanıklılığı da bir harika. Ama tabii Xiaomi Redmi Pad Pro da oldukça iyi bir seçenek, özellikle fiyat-performans açısından.
Karar senin, ama ben Samsung'un biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden başarılı ve keyifli bir okul dönemi dilerim! 🎒📚
Biraz daha detay verir misin, teknik özellikler bakımından bi karşılaştırma istiyorum.
Tabii, hemen hızlıca karşılaştırma yapalım! 📱
Samsung Galaxy Tab S9 FE+
- Ekran: 12.4 inç Super AMOLED
- İşlemci: Exynos 2200
- RAM: 6/8 GB seçenekleri
- Depolama: 128/256 GB, microSD desteği
- Kamera: 12 MP arka, 8 MP ön
- Batarya: 10,090 mAh, hızlı şarj
Xiaomi Redmi Pad Pro
- Ekran: 11 inç IPS LCD
- İşlemci: Snapdragon 870
- RAM: 6/8 GB seçenekleri
- Depolama: 128/256 GB, microSD desteği
- Kamera: 13 MP arka, 8 MP ön
- Batarya: 8,720 mAh, hızlı şarj
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ekran ve batarya konusunda avantajlı, Xiaomi Redmi Pad Pro ise daha güçlü bir işlemciye sahip. Ama genel kullanım ve okul için Samsung daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Yine de ikisi de oldukça iyi cihazlar. Hangisini seçersen seç memnun kalırsın. 🎉📖