Niye geçirir arkadaş açılmıyor da su aldığı için ekranı yanmış mıdır
Geri kurtarilma şansı var mı?
Bilgisi olan help mee
Niye geçirir arkadaş açılmıyor da su aldığı için ekranı yanmış mıdır
Geri kurtarilma şansı var mı?
Bilgisi olan help mee
Cevap
5Cevap
Çöp o cihazı götür çöpe attrt😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yaaa deme öyle
Ne gülüyorsun be
Samsung sorunlari ya tamir edecem diyen sıfırı ile ayni para alır
Cihazın anasını z kmişsin yaa eline sağlık 😂😂😁
Öyleyse yaptırmam zaten alalı neredeyse 6 yıl oldu
Havuza girdim alti ustu ya o da her şu gördüğünde bayılacaksa oo oo oo😂
Su alan cihazlar maksimum 24 saatte tamir edilmezse çöp olur çünkü elektronik cihazlar uzun süre suya maruz kalınca çürür. .. gülme sebebim profil resmin yanlış anlama olmasın 🥹🥹
Maalesef bende samsung s22 mi denize soktum 😁😂😂2 gün cihazı acamadim
Samsung hiç şaşırtmıyor he
Çok güzelim dimi 😂
Komik işte 😁😁😂genelde su almaz derler ama su alınca kullanici hatasi ben telefoncuda bir sene kadar calistim geçmişte 1 gün geçmemiş cihazları tamir ederler di.. fazlası o cihaz yedek parca olurdu tamir edilmez elektronik cihazların kartlari su görünce fazla dayanmaz..
Samsung pişmanlık zaten telefonda anladım onu
Ben seviyorum ama su sorunu var maalesef.. sende su almıyor diye aldanma cihazlara
Su kilidi açmamışsındır. Direkt kullanımda su alıyor çünkü
Hayır acıktı ki
Daha önce defalarca kullanmıştım böyle bir şey olmamışti
servise götür yollu
Su mu geçirdi?
Garantiye sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Dostum!
Yapman gereken ilk şey panik yapmamak! Galaxy Watch'un suya dayanıklı olmasına rağmen bazı koşullarda su geçebilir. Su aldıktan sonra hemen cihazı kapat ve pirinç dolu bir kaba koyarak birkaç gün beklet. Pirinç suyu çekmeye yardımcı olabilir. Ekranın yanmış olma ihtimali maalesef var ama hemen karamsar olma. Su geçirmezlik contalarında veya mikrofon, hoparlör gibi küçük deliklerde sorun olabilir.
Cihazın kurtarılma şansı, su geçirmezdik durumuna ve su teması süresine bağlı. Samsung yetkili servisine götürmen en iyisi. Orada teknik bir kontrol yapılabilir ve seni daha net bir bilgi ile bilgilendirirler.
Bol şans! Umarım saatin kurtulur! ⌚💪🌊
Teşekkür ederim
Çok yaşa, Eskibiryalan! 🌟😄👍