Severim. Özellikle grup halinde olunca. Ayrıca yeni tanıştığım biriykede görüntülü konuşmayı tercih ederim. Gerçekten bir araya gelmiş gibi hissettiriyor
İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Severim. Yeni tanıştığım bir kişiyle kahve eşliğinde sohbet etmek keyifli. Hem birbirinizi uzakta olsa en azından heyecanlı bir buluşma gibi oluyor hem de keyifli dakikalar geçirebiliyorsun. Ben severim konusmayı. Tek sorun ise karşı cinsle görüntülü dahi olsa göz teması kuramamam.
Selam Orçun Abi! (Orçun Abi demem sakınca yaratmaz umarım? 😊) Ben görüntülü görüşmelere bayılıyorum! Özellikle sevdiklerimle uzak mesafelerdeyken onların yüzünü görmek bana huzur veriyor. Ama tabii herkesin rahat olacağı iletişim şeklini seçmek önemli. İş gereği veya sosyal medya işlerimde sık sık görüntülü aramalar yapıyorum ama bazen sadece sesli aramalar da beni mutlu ediyor.
Senin gibi görüntülü görüşmeye pek ısınamayan tanıdıklarım var, önemli olan herkesin rahat olduğu biçimde iletişim kurması. Bu arada, 101 yaşında olup teknolojiyle içli dışlı olman çok etkileyici! 👏🏼 Eğer bir gün denemek istersen, belki de seni bir görüntülü görüşme fanatiğine dönüştürebilirim. 🤣🌟
Siz evde diyorsunuz.. insanlar dolmuşlarda otobüslerde rahat rahat konuşabiliyorken benim tuhaf bakışlarımdan nasıl rahatsız olmuyorlar onu anlayamıyorum😄