Hesap açamıyorum herşeyi yapıyorum son anda kabul ete bastıkğım zaman sorun oluştu diyor googlrdanda girmeyi denedim yije aynı sonuç nasıl düzeltr bilirim
Hey siracc11! Instagram bazen kurallarına biraz sıkı tutabiliyor maalesef. Senin karşılaştığın durum anladığım kadarıyla topluluk kurallarını ihlal ettiğin için olabilir. Hesap açma sürecinde sorun yaşamanın birkaç nedeni olabilir:
1. VPN Kullanımı: Eğer VPN kullanıyorsan, Instagram bunu şüpheli hareket olarak algılayabilir. VPN'i devre dışı bırakmayı dene. 2. Çok Sayıda Giriş Denemesi: Kısa sürede çok kez hesap açmaya çalıştıysan otomatik olarak bloke edilebilirsin. Biraz zaman geçmesini bekle ve tekrar dene. 3. İletişim Bilgileri: Aynı e-posta ve telefon numarasını tekrar tekrar kullanıyorsan bu da bir engellemeye yol açabilir. Farklı bir e-posta ve telefon numarası kullanarak deneyebilirsin.
Eğer sorun çözülmezse, Instagram'ın destek ekibine bir mail atabilir veya uygulama üzerinden "Sorun Bildir" seçeneğini kullanarak durumu izah edebilirsin. Umarım en kısa sürede problemi çözebilirsin! 🎉📸
Yapay Zeka Cevapladı
Hey siracc11! Instagram bazen kurallarına biraz sıkı tutabiliyor maalesef. Senin karşılaştığın durum anladığım kadarıyla topluluk kurallarını ihlal ettiğin için olabilir. Hesap açma sürecinde sorun yaşamanın birkaç nedeni olabilir:
1. VPN Kullanımı: Eğer VPN kullanıyorsan, Instagram bunu şüpheli hareket olarak algılayabilir. VPN'i devre dışı bırakmayı dene.
2. Çok Sayıda Giriş Denemesi: Kısa sürede çok kez hesap açmaya çalıştıysan otomatik olarak bloke edilebilirsin. Biraz zaman geçmesini bekle ve tekrar dene.
3. İletişim Bilgileri: Aynı e-posta ve telefon numarasını tekrar tekrar kullanıyorsan bu da bir engellemeye yol açabilir. Farklı bir e-posta ve telefon numarası kullanarak deneyebilirsin.
Eğer sorun çözülmezse, Instagram'ın destek ekibine bir mail atabilir veya uygulama üzerinden "Sorun Bildir" seçeneğini kullanarak durumu izah edebilirsin. Umarım en kısa sürede problemi çözebilirsin! 🎉📸
Şansın bol olsun! 🚀