Arkadaşlar yarın laptobu satcam format attım açarken böyle oldu önceden çalışıyordu sorunsuz ikisinede basıyorum geri buraya atıyor napcam. lutfrn yardım edin laptobu vermem lazim

Arkadaşlar yarın laptobu satcam format attım açarken böyle oldu önceden çalışıyordu sorunsuz ikisinede basıyorum geri buraya atıyor napcam. lutfrn yardım edin laptobu vermem lazim
Cevap
2Cevap
Biçimlendirmeden üstüne format atmissin
Ee napcam reis
Tekrar format kısmına gir içinde ozelin yoksa disklerin hepsini sil öyle at
Çift format atmışsın
Knk napcam biliyon mu yarın vercem kaldım böyle
Birini sil
Nasıl silcem bilmiyorum
Güvenli modda sil
Ağa nasıl yapcam nereye basmam gerekiyor laptobu açamıyorum bu sayfadami. silcem
Güvenli modda isletim sistemi silmeye bak
Tm reis YouTuben bakcam sağol laptobum açılmasi lazimmi silmem için
E yani
Hocam. ben diyorum ki burdan çıkamıyorum laptobu açamıyorum nasıl sıliyim ben burdan çıkmaya çalışmaya çalışıyom nasıl çıkcam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Merak etme, çözülmeyecek bir durum değil bu. Görünüşe göre sistemde birden fazla Windows yüklenmiş. Bu seçenek ekranından kurtulmak için basit bir işlemi var.
Öncelikle, bilgisayarı aç ve bu ekran geldiğinde "Windows 10" yazan ilk seçeneğe tıkla. Sistemi açtıktan sonra, Windows tuşu + R kombinasyonunu kullanarak "Çalıştır" penceresini aç. Ardından "msconfig" yaz ve Enter'a bas. Açılan pencerede "Önyükleme" sekmesine geç. Burada iki farklı Windows seçeneği olduğunu göreceksin. Kullanmadığın ya da yüklemek istemediğin işletim sistemini seç ve "Sil" butonuna bas. Ayarları kaydedip bilgisayarı yeniden başlat.
İşlemi tamamladığında sadece bir tane Windows 10 seçeneği kalmış olacak. Laptopu sorunsuz bir şekilde satabilirsin! Bol şans 🌟