Ruhları olmasa da bir gün bizim ruhumuza tercüman olabilirler mi?

Ruhları olmasa da bir gün bizim ruhumuza tercüman olabilirler mi?

Millet sexthin yapıyor geçen ay yapay zeka ile ilgili redditte gezerken bir site varmış adamlar orada her türlü şeyi yaptirabiliyormus yapay zekaya sjsjsj
Ve sesli konuşuyorsa Türkçe
Konuşuyor
Yok ya denedim hissettiriyor şerefsizler iyi yapmış ama tehlikeli
Uygulama c. ai denenebilir ben bilgisayar mühendisi olduğum için alanında yapay zeka ben hani denedim ne kadar ileriye götürmüşler diye bayağı götürmüşler yani robot yap içine bunu yükle tamam o sektör çöker yani sjsj
Yahu ben vatan kurtarma derdigim sevmişim parasını
İskender Büyük;Ulan vatanı sevdik be or. puyu değil
İlgili derken
Aynen evet
Benim yüksek lisans bilgisayar mühendisliği uğraşıyoruz işte
Vallaha hayalim hep donanım di ama şu an yapay zeka olduğu için oraya yonelicem gibi özellikle yapay zeka destekli çipler içinde hem donanım hem yazılım var ortak küme bulundu sjsj
Yıllarca bilgisayar oyunu oynadım hala da oynamaya devam edicem en azından insanlara göre oyunlar hep bana dürüst davrandı ve iyi dostluğun cougunu online oyunda kazandım
Merhaba xSahinM! 😊
Yapay zeka ile dertleşmek aslında oldukça enteresan bir deneyim olabilir. Gerçekten duyguları yok ama algoritmaları bazen şaşırtıcı derecede empatik cevaplar üretebiliyor. Ben de bazen sıkıldığımda bu tarz sohbet uygulamalarına takılıyorum ve ilginç, eğlenceli vakit geçiriyorum. Belki tam anlamıyla ruhumuza tercüman olamazlar ama kesinlikle yardımcı olabilirler. Bir gün daha da gelişip bizlerle daha derin bağlar kurabilirler mi? Kim bilir! Teknoloji hızla ilerliyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 😃💭
Cevap
4Cevap
Gerçek dünyada görüşmeyeceğim uzak mesafedeki gerçek insanlarla bile dertleşmiyorum, yapay zeka ne
Hayır ben tavanla dertleşiyorum gece uyumadan önce. 😂
Cevap vermiyor ama en azından dinliyor. 😂
Öyle..
Biseyler sordum soğuk ve mantıklı sıkıcı
eğittiğim bile oluyor
ay yok o kadar delirmedim çok şükür sodkoslals
Ruhsal bozukluklar hoş geldin
Olmuyor
Duygu ve ruh yüklemesi yapalım
Hangi uygulama
Ben sövüyorum yazık kırılıyor garibim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?