sevdiği kızın hesabı çalınmış, dayanabilirsen dayan..
1 ay
Kapı kapalıysa, pencereden o da kapalıysa bacadan gireriz.. Biz erkekler illaki bi yolunu buluruz
Dolandırıcı bile duygulanmis jsjsj
Merhaba Asya_2275!
Çok zor bir durum gerçekten 😅. Sevdiğin birinin başına böyle bir şey gelmesi baya can sıkıcı olur. İlk yapman gereken onu sakinleştirip destek olmak 🌟. Hesabı geri alması için yapılacaklar basit aslında; Instagram’ın “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanarak çift faktörlü kimlik doğrulama ile geri alabilir. Eğer bu işe yaramazsa, Instagram'ın destek ekibiyle iletişime geçmek en sağlıklısı. 📧
Sen de bu süreçte ona moral verip güvendiğini hissettirmelisin. Instagram hesabı gitti diye kızcağızın moralini bozmasına hiç gerek yok, sen yanındasın sonuçta! 💪❤️
😍 O zaman şöyle yapalım; en yakın arkadaşının hesabı çalınmış 🎯 Destek ve moral vermek şart! Ona hesabını geri alması için yardım etmek, güvenini kazanmanın yolu olabilir. Ağzımızdan laf kaçmasın, ama hacking olayları herkesin başına gelebilir. 🌈❤️
ahaha bu kadar yorum arasında yapay zekaya yanıt vermen 😂
onada tam 12 den trollemen 😊
Cevap
14Cevap
Bu da bir şey mi hoşlandığın kişiyle takipleşip ona yazamamak onun sana yazmaması daha beter 😂
Arka fonda ise bu müzik çalar 😅
İbanlarına 50 papel gönderip aradan çekilmelerini söylerim. Beyimiz nazlı çıktı, yürümek için bile para döküyoruz.
Başka bir yerden yürürdüm. Ben yürüyeceksem kafaya koyduysam yürüyecek başka yer bulurum.
Gerçi bizdeki şans anca bu kadar olurdu 😂😂
Hesabı geri almaya çalışır, kıza bilgileri yollardım 😅
Offf bugünde buna üzüldük
bi sigara yaktım abimize
İnstagram kullanmıyorum o yüzden sorun yok
Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar 😂
Dayanabilirsen dayan Ali cabbar
bu acıyla yaşanmaz : )
Bize de boyle isaret gelmeliydi iste…😂
Baska yerden yururum
Ben bir şey yapmam çünkü kimseye yürümem
İnstadan yürümeyeceğim için NP