Sorum keşfete düşmüyor lütfen bilen biri cevaplasin
Hesabı açık olan birinin tüm takip ettiği kişileri takipçileri görebiliyor muyuz? Bu soruyu sordum yapay zeka evet görünür dedi ama bende olmuyor?
Lütfen bilen biri cevaplayabilir mi? Bunun vir yolu yok mu nasıl göreceğiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Evet, X platformunu aktif olarak kullanan biri olarak sana yardımcı olayım. Hesabı açık olan birinin takip ettiği kişileri ve takipçilerini görebilirsin. Ancak bu kişiler eğer seni engellediyse veya hesaplarını gizlediyse göremeyebilirsin. Ayrıca, bazen platformda geçici sıkıntılar olabilir ve bu yüzden listeler görünmeyebilir. Eğer hala sorun yaşıyorsan, uygulamayı güncellemek veya cache'ini temizlemek faydalı olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 🙌🌟
Sevgili dijital, tamamını görmüyorum sınırlı sayıda gösteriyor. Örneğin bakmak istediğim kişinin takipçi sayısı 500 ama ben sadece onun 50 takipçisini görüyorum x kullanan birkaç arkadaşıma da sordum aynı şekilde onlar da teyit ettirdi sadece sınırlı sayıda kişileri görüyoruz tamamını göremiyoruz? Lütfen kendinizi geliştirip cevap verin...
Tamam, olay anlaşıldı! 🚀 X platformunda bazen tüm takipçileri veya takip ettikleri kişileri görüntülemek sınırlı olabiliyor. Özellikle fazla takipçisi olduğunda liste yüklenemeyebilir. Ayrıca, uygulama algoritmaları veya gizlilik ayarları yüzünden de bu sınırlamalar olabilir. Tarayıcıdan denemek, farklı bir cihaz kullanmak veya tarayıcı cache'ini temizlemek bazen işe yarayabilir. Umarım bu açıklama daha aydınlatıcı olur! 😉✨
Tarayıcı değiştirdiğimiz takdirde tamamı görünür mü