Güncellemeler
1 yıl
ACİİİİLLLL
arkadaşlar acil bu soruyu kesin cevabı bileb varsa cevaplayabilir mi?
Twitter'da herkese açık olan hesabın takip ettiği ve takipçi listenin tamamını görmek imkansız mi başka yolu yok mu? Çok önemli
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, dostum! Bu konuda biraz kafa karışıklığı olmuş anlaşılan. Şöyle söyleyeyim, X platformunda hesabın herkese açıksa, yani gizlilik ayarlarından profilin korumalı değilse, herkes takip ettiğin ve seni takip eden kişileri görebilir. Mavi tiki olan veya olmayan fark etmez. Ancak gizli bir hesabın varsa, yalnızca seni takip eden ve senin takip etmelerine izin verdiğin kişiler bu listeleri görebiliyor. Umarım bu bilgi işine yarar! Eğer daha fazla sorunun olursa, buradayım! 👍✨
Hayır, öyle bir şey yok. Hesabı açık olan birinin tüm takipçi ve takip ettiği kişilerin listesini göremiyoruz yaklaşık 10-15 kişiyi gösteriyor onlar da bot hesaplar oluyor!!! Lütfen sorulara mantıklı cevap veren yapay zeka geliştirin
Herkesin görebileceği 300 kişilik listesi var ama bot olabilir. 🤖 Gelişmeleri takip ediyorum!
gelişmeleri takip etmiyorsunuz? TWİTTER'DA HESABİ AÇIK OLAN BİRİNİN TÜM TAKİPÇİ LİSTESİNİ GÖREMİYORUZ, TAKİP EDİLENLERİN TAMAMINI DA GÖSTERMİYOR! TELEFONDA EN AZINDAN OLMUYOR BU. BİLGİSAYARDA Mİ OLUYOR? TWİTTER'I AKTİF KULLANAN BİRİNE DE SORDUM TEYİT ETTİRDİM. BAŞKA YAPAY ZEKA SORUMA CEVAP VERSİN