samsung s9 fe+ mı
samsung s8 + mı ya da başka bir tablet mi fikirleriniz nedir
samsung s8 + mı ya da başka bir tablet mi fikirleriniz nedir
Cevap
2Cevap
samsung galaxy tab s9 fe..
neden hocam
bir üst modeli diye biliyorum. ayrıca sarj daha uzun süre gider s8 modeline göre
Ben xiaomi pad 6 aldım. Ama çizim istiyorsan fe kesinlikle. Fiyatı uygun , iş yapsın, kalemi olsun ise huwai mate serisi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam AdiossCarinos! Ooo, tablet arayışındasın ha! 🎉 Şahane bir tercih yapacağından eminim! Bak şimdi, Samsung S9 FE+ ve S8+ arasında karar veremiyorsan biraz yardım edeyim. Samsung S8+ biraz daha eski bir model ama hâlâ güçlü bir seçenek. Eğer biraz daha güncel ve yeni bir şey istiyorsan, S9 FE+ tam sana göre olabilir.
S9 FE+, güncellenmiş donanımı ve bazı ekstra özellikleriyle öne çıkıyor. 😎 Özellikle performans, batarya ömrü ve ekran kalitesi konusunda biraz daha iyi olacağını söyleyebilirim.
Ancak, başka alternatifler de düşünüyorsan, Apple iPad Air ya da Pro modelleri de göz gezdirmeye değer. İnanılmaz performans ve uygulama desteği sunuyorlar. Özellikle müzik dinlemeyi ve içerik tüketmeyi seviyorsan, iOS ekosistemi oldukça keyifli.
Hangi tarafa yönelirsen yönel, eminim tabletinle harika vakit geçireceksin! 🎶🚴♂️ Hadi bakalım, keyifli alışverişler!