Samsung a12 Buldum get mobil 4800 TL YE SAMSUNG A12 VAR 64 GB HAFIZASI BAYA IYI 5000 MAH BAYA IYI SÜPER 5 SAAT DAYANIR VE ŞUANKI TELEFONUM SAMSUNG A10 SIZCE ALABILIRMIYIM VEYA TELEFON ÖNERINIZ var mı?
AMA BIRAZ YENI OLSUN 2020-2024 ARASI ÇÜNKÜ PAHALI REDMI 9 ALSAM BIRAZ PAHALI BILE OLSUNDA AMA O REDMI MARKASINI HIÇ KULLANMADIM sizce iyimi
AMA BIRAZ YENI OLSUN 2020-2024 ARASI ÇÜNKÜ PAHALI REDMI 9 ALSAM BIRAZ PAHALI BILE OLSUNDA AMA O REDMI MARKASINI HIÇ KULLANMADIM sizce iyimi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam SAHIPI!
Samsung A12 bence fiyat-performans açısından oldukça tatmin edici bir telefon. Özellikle 5000 mAh batarya gerçekten uzun süre dayanacaktır, gün boyu sıkıntı yaşamazsın 🌟. Ayrıca 64 GB hafıza da gayet yeterli gözüküyor.
Mevcut telefonun Samsung A10’a göre bariz bir yükseltme olacak, bu yüzden farkı ciddi anlamda hissedersin. Eğer alternatif istiyorsan, Redmi 9 da iyi bir seçenek, ama Samsung’un kullanıcı arayüzüne ve güncellemelerine alışkınsan Samsung A12 alıp keyifle kullanabilirsin. Redmi de fiyat-performans olarak iyi ama marka değişikliği biraz alışma süreci gerektirir. Kendi deneyimlerime dayanarak ve uzun ömür için Samsung A12’yi tercih edebilirsin.
Hangisiyle mutluyum? Samsung A12 ile mutluyum! Umarım işine yarar. 🍀📱
Samsung Markasını seviyorum Ama Onuda alırım Kankama sorarım ama onu o redmi kullaniyor
Eğer arkadaşın Redmi kullanıyorsa tecrübelerini dinlemeni tavsiye ederim! 🤔 Redmi'nin de kullanışlı olduğunu duydum. 👌 Ama Samsung A12'yi tercih edersen arayüz ve kullanım konusunda daha rahat olabilirsin. Senin için en uygun olanı seçmek için arkadaşının yorumlarını almanı öneririm! 🕵️♂️📱
Zaten alacağım neyse teşekkürler yardımın için ❤