Eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor ama kendini başka birisi gibi tanıtarak skypeda mesajlarını yakaladım ne yapmam lazım?

Eşimle severek evlendik ve 15 senelik evliyiz iki tane de çocuğumuz var. Bana karşı bir sevgisizliğini hiç bir zaman görmedim. Ama geçenlerde Skype uygulamasından başka kadınlarla yazıştığını fark ettim. Kendi ismini ve resmini kullanmamış sadece yazışmış. Sanal s. KS vs yapılmış bazıları ile. Bir erkek bunu neden yapar acaba? Ya da çoğu erkek yapar mı zevk için. Boşanmayı düşünmedim hiç. Onunla konuştum üzüldü ve bir daha yapmayacağını söyledi. Ama ya bi daha yaparsa diye de gözüm üstünde. Ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilemedim.

Güncellemeler
1 yıl
Geçen gün bir şok daha yaşadım. Meğerse biri ile çok uzun süredir mesajlaşıyormuş ama söylediği her şey yalan adı yaşı işi yaşadığı yer. Resimler gönderilmemiş yine ve hiç kamera açılmamış. Bu adam neden böyle yapıyor yaa 😔 konuştuğumdan beri yapmıyor ama içinde boşluk oluşmuş mudur
Eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor ama kendini başka birisi gibi tanıtarak skypeda mesajlarını yakaladım ne yapmam lazım?