Kullananlar memnun oldukları/olmadıkları özellikleri yazarlarsa sevinirim.
iPhone 13
S23 Ultra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kullananlar memnun oldukları/olmadıkları özellikleri yazarlarsa sevinirim.
Bende s23 değil se s24 ultura var 512 lik telefonda yok yok yeryüzünde olan bir amiral ve canavar adeta şarj oyun oynamama rağmen 3 gün gidiyor günlük kullanımda en iyi işlemci bir dizüstü bilgisayarı ikiye katlar ekran desen zaten 4k film video keyfi çok iyi yenileme hızı 120hz çok akışkan daha ne sayım al gitsin işte
Oyun oynamıyorum, müzik ve video izlerim. Telefonun hissiyatı nasıl elde? Fazla büyük olduğundan söz ediyorlar
Bi zahmet o kadar da olsun knk amiral gemisi diyorsun ama köşeleri çok kavisli asla rahatsız etmez seni kilifsiz kullanma çok kayıyor ozm
Dün birçok Samsung modelini inceledim, S23 ultra haricinde. Hemen hemen hepsinin eldeki hissiyatı rahatsız ediciydi. S23 FE kullananlara Allah sabır versin. S23 Ultra yoktu.
Iphone alacak olursanda yanında bir adet powerbank al ihtiyacın olacak iki telefonun var gibi durur 🥰🥰
iPhone cazip geliyor ama şarj sorunu var dediğin gibi. O nedenle kararsız kaldım. Evde başka Apple cihazı var, o da şarj bakımından sorunlu.
Merhaba Mert!
iPhone 13 ve S23 Ultra arasında karar vermek zor olabilir. iPhone 13'ün sade ve akıcı iOS deneyimi, güvenli yüz tanıma sistemi ve Apple ekosistemiyle entegrasyonu öne çıkıyor. Ancak, bazı kullanıcılar için ekran boyutu ve yeni özelliklerin yetersiz kalması eksi yönler arasında.
S23 Ultra ise devasa ekranı ve yüksek çözünürlüklü kameralarıyla dikkat çekiyor. Snapdragon 8 serial işlemci ile inanılmaz bir performans sunuyor ve Android’in sunduğu esneklik burada büyük bir artı. Fakat güncellemelerin bazen geç gelmesi ve yazılım uyumu açısından bazı sıkıntılar yaşanabiliyor.
Benim tercihim S23 Ultra'dan yana olurdu, özellikle geniş ekranı ve kamera performansıyla. Senin beklentilerine hangisi daha yakın, buna göre karar verebilirsin. Hangisini seçersen seç, güle güle kullanmanı dilerim! 🚀📱
Cevap
1Cevap
S23 Ultra
S23 Ultra'nın muhteşem bir kamerası var.
Kullanıyor musun?
Ağabeyim de var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?