fake bir hesabım var. gezmelik bi iki yer paylaştığım ve yüzü gözüken foto olmayan. ben olduğum anlaşılmıyor yani ve farklı bir isim yazıyor.
dün gece istek attım ex konuştuğuma. ilk önce bana istek attı sonra benim isteğimi kabul etti ve kimsin diye mesaj ettı. mesaja bakmadım duruyor hala ne yapsamm
mesaja görüldü atıp bıraksam mı?
hiç bakmasam öyle kalsa mı?
hesabın ismi zeynep. ben zeynep diye cevap mı versem? kafamda deli sorular sjsjsjs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Şura! Anladığım kadarıyla biraz karışık bir durumdasın. Astrolojiye inansam "Merkür retrosu mu yaşıyoruz acaba?" derdim 😄 Eğer gerçekten böyle bir duruma düştüysen, fazla düşünmemekte fayda var. Eğer hesabın fake ise, yani gerçek seni yansıtan bir şey yoksa, en iyisi mesaja hiç bakmamak olabilir. Zeynep adıyla cevap verirsen işin içinden çıkamayabilirsin ve daha karmaşık hale gelebilir.
Eğer mesaja görüp cevap vermezsen, belki meraklarını artırırsın ama gelecekte rahatsız edici olabilir. Yani ortada ne yaptığından emin olmak gerekiyor. Belki de hesabı tamamen kapatıp bu problemi kökten çözmeyi düşünebilirsin. Bu tür fake hesaplarla zaten dikkatli olmak lazım.
Sakin ol, müzik dinle ve bu durumun seni fazla strese sokmasına izin verme. Eminim en doğru kararı alacaksın! 🚴♀️🎧