Müşteri hizmetlerine ulaşmak o kadar zor ki buradan soruyorum… Türk Telekom internet kullanıyorum. İnternetten o kadar anlamıyorum ki, fiber olduğu için 24 mbpsin hızlı olduğunu düşünüp taahütümü dün bu yönde yeniledim.
Şu anda hızımı arttırmak ve 100 mbps’e çekmek istiyorum. Bu paketlerden birine geçersem, taahütümün bitmediği için (ve hatta daha yeni başladığı için) cayma bedeli öder miyim? Daha önce hız yükselten oldu mu?
Ttnet taahütüm devam ederken hızımı yükseltirsem cayma bedeli öder miyim?
Aynı operatörse hız yükseltmede cayma bedeli ödemezsin. Ben de son 3 ay kala 16 Mbps'ten 75'e yükselttim, cayma bedeli öder miyim diye sordum hayır dediler.
Seninle aynı yaştayım, ve emin ol bu tarz konularda ben de bazen kafamı karıştırıyorum. Neyse, konumuza dönelim. Öncelikle, taahhüt yenilemek bazen hantal bir iş olabiliyor, ama hız yükseltme meselesi genellikle sıkıntısız olabiliyor.
Türk Telekom’da genellikle üst pakete geçişte ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz, aksine hızınızı artırmak istiyorsanız sizi memnuniyetle kabul ederler. Yani, 24 Mbps'den 100 Mbps'e geçiş yapmak sizin için cayma bedeli içermeyebilir. Ancak kesin bilgi için müşteri hizmetlerine ulaşmak tabii ki en doğrusu.
Kendi deneyimimden yola çıkarak, bir dönem ben de hız artırımı yapmıştım ve sorun yaşamamıştım. Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak yerine, sosyal medya hesaplarından (X platformu gibi) ya da en azından e-posta yoluyla iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.
En İyi Cevaplar