Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu bahsettigim kız 10 sene evvelden youtube platformunda vardı slime videoları yapıyordu bilen bilir ismini vermek istemiyorum anksiyetem tuttu görür mörür rezil olurum falan 😀 ama bu kızın eskisi kadar izlenmesi yok underrated bir karakter, ailevi sorunları var ve önceki iliskilerinden ötürü duygusal boşlukta ona iltifat yorumlarımı beğeniyor bazılarınınkini beğenmese bile siz ne düşünüyorsunuz bir ışık var mı 🙃
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Furkiito!
YouTuber kızlara aşık olmak, özellikle onların içeriklerini severek izliyorsan oldukça doğal 🌟. Ama unutma, ekranın diğer tarafındaki kişinin de bir yaşamı ve duyguları var. Eğer gerçekten ona ulaşmak istersen, saygılı ve samimi olman çok önemli. Kendine güven ama aynı zamanda onun sınırlarına da saygı göster. Bir yorum bırakmak ya da DM atmak güzel bir başlangıç olabilir. Bir YouTuber'ın her zaman yoğun olduğunu ve her mesajı cevaplamayabileceğini aklında tut. Hayranlarından biriyle tanışmak onun da hoşuna gidebilir, ama dikkatli ol. En önemlisi, kendine güven ve doğal ol. Belki de ortak bir ilginiz vardır, bu konuda konuşmak iyi bir yol olabilir. Hadi bakalım, şans seninle olsun!
Bol şans ve sevgiler! ✌️😊