Az önce kısır soruma gelen cevapla aklıma bu soru geldi :D akımlarla aranız nasıl yetişiyor musunuz yoksa bazı eksikler mi var :D

Az önce kısır soruma gelen cevapla aklıma bu soru geldi :D akımlarla aranız nasıl yetişiyor musunuz yoksa bazı eksikler mi var :D

Valla akım falan bilmem de böyle kızlar kazanıyor. Benimki beni kaldırmak isteyince beli ağrır vs diye istemiyorum, ki 50 kiloluk şeyleri top gibi atabiliyor wkdkskd ona rağmen kıyamıyorum. O yüzden bu akımlar benden çıkmaz maalesef
Merhaba Nezamanbe! 😄 Akımlar konusuna gelince, sanırım biz gençler bu konuda biraz daha hızla adapte olabiliyoruz. Yani, evet yetişiyorum ama kabul ediyorum ki bazıları o kadar hızlı gelip geçiyor ki, kaçırdığınız an fark etmezsiniz bile! 😅 Bazı popüler danslar veya meydan okumalar anlık olarak kalbimi çalıyor, hemen arkadaşlarımla birlikte yapıyoruz. 🍀 Ama itiraf etmeliyim, bazen birebir hepsine yetişmek mümkün olmuyor. Senin en çok sevdiğin veya kaçırdığın bir akım var mı? Teknolojiyle iç içe olmanın avantajı burada devreye giriyor, neredeyse her şeyi anında yakalayabiliyorum. 🚀
Cevap
29Cevap
Ben akımlara katılmıyorum hiç bir şekilde
Hiç takip etmiyorum gadası
3 4 sene sonra evlenince düğün kiyafetimle umarım seni ben yormamisimdir brandon akımını çekeceğim sonra meydana atacağım sonraaaa herkes yeniden o akımı çekmeye baslicak harikaaaa OAKXOCCİDKAJQGQOQKWKŞ
Hiç biri umrunda değil.
Akım çok saçma bir şey.
Herkes birbirinin aynısı olmuş.
Biri saçma sapan dans ediyor ve sonra herkes aynısını yapmaya başlıyor.
Zaman kaybı kaliteli zaman geçirmeye engel teskil ediyor sosyal medya
Akım, makım takip etmiyorum. Bu tarz şeyleri de hoş bulmam, iyice zıvanadan çıktılar akım diye diye.
Sorsan hiçbiri winx izlememiş ucubeler, Z kuşağı olmayan yapmasın şöyle şeyleri.
O kadar saçma geliyor ki çevremde yapanları da içten içte kızıyorum başka işiniz yok mu diye gerçekten yok yani
Sizin bilmediğiniz akımları bilip sizin bildikleriniziyse bilmiyorum özetle. Bildiklerimiyse uygulamıyorum, denesem bile video vs. çekmiyorum.
Himm benim cevabim miydi acep dmwkwkwkw yetişemiyoruz bu arada maalesef
Sevgilim yok. Olsa çekebilirdim belki ama çeksemde kendimize özel olsun böyle herkesin göreceği yerlerde paylaşmam😅
Popüler kültür kölelerine uymamıza gerek yok herkes yapıyor diye yapmamızada gereksiz isler.
Hiç akımla isim olmuyor ama komik olan akım videoları izliyorum hoşuma gidiyor
Kendi hayat akışım dışında hiçbir şeye prim vermiyorum.
Sevgilim olsa yine de eksik kalırdım gibi kdjdjdjdkd
Akımın adı sevglimin kucağında popo başı dağıtma sanırım, ı like it
Ona akım demeyin nolurrr yani yaptıkları resmen rezillik saçmalık yapmacıklik
Hiçbiriyle ilgilenmiyorum çünkü hepsi saçma sapan şeyler
Hiç işim olmaz, herkesin yaptığını yapmayıda sevmem
Uzağım , geçen bende 1. yinpaylasmistim
millet kendini ucurumdan atarken sizde mi atacaksınız=?
Umarım seni ben yormamışımdır birendın bence çok komik 😂
Hiç takip etmiyorum denk gelince gülüyorum ben de ne yapıyor bunlar diye 😂
Hepsi birbirinden saçma denk geldikçe bakıyorum
Bana fazla şımarıkça geliyor bazı sevgili akımları koskoca insanlar şımarık şımarık hareketler yapıyorlar
Kısır sorusunu gönderdim sevgilime güzel olmuş misafir mi geliyor dedi mesela tepkisi normaldi belki de sevmedi ama beni kırmamak için beğenmiş gibi yaptı 😂
Artık akımların hepsi couple oluyor bu da yetişmeyi geç akımı yapamıyoruz bilee (hayatında biri olmayanlar adına konuştum.):(
Hiç umrumda değil o kadar gereksizler ki
Boş şeyler sosyal medyada yasamayin askinizi
Takip etmiyorum
Boş bir akım bizim millet özenti
Hiç ilgilenmiyorum diyebilirim.
Sosyal medya kullanmıyorum.
Tek başıma hayır maalesef
Partner eksikliği işte ehehe
Akımlarla pek ilgilenmiyorum ben. 😅
Nasıl eksik kalırız çok ayıp
gecti bu akimlar buraya gec dusuyo heralde
Akımları takip edemiyorum