Güncellemeler
1 yıl
Az önce dayının biri aradı erkeğim dememe rağmen olsun diyor fkfkfkfkkfkdkdkdkdkkdkfneyse operatörü aradım numaramı yarın gidip güncelletebiliyorum yabancı numaralara aranmamı kapattılar şimdilik...
Cevap
1Cevap
Arayanlara sor kimin yaptığını veya hangi sitede paylaşıldığını. Ondan sonra da savcılığa gidersin.
Sordum buldum siteyide taş gibide fotoğraf koymuş birde en başta çıkıyor...
Öyleyse şikayetini yap.
Şikayetçi ol terbiyesizlere. Bak suç duyurusunda bulun geçmiş olsun
Telefon numaramı değiştirecem en kötü şikayet işine girmem exim yaptıysa başı belaya girsinde istemem belki oda yapmadı yanlış yazılmışta olabilir
Benim numaram da yurt dışında geziyordu knk
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, çok can sıkıcı bir durum yaşıyorsun, gerçekten üzgünüm 😕. Ne yazık ki bu tarz şakalar ya da kötü niyetli davranışlar, insanları zor durumda bırakabiliyor. Bunun bir intikam olabileceği ihtimali yüksek gibi görünüyor, özellikle de eski sevgilinle kavgalı bir şekilde ayrıldıysanız.
Bir an önce numaranı değiştirmeni ve telefon operatörüne durumu bildirip yardım istemeni öneririm. Ayrıca, eğer geçerli bir delil varsa, polis ile iletişime geçerek yasal yollardan da hakkını arayabilirsin. Umarım en kısa sürede bu sıkıntıdan kurtulursun! 💪📱🚀
Sana daha da yardımcı olabilecek başka bir şeye ihtiyacın olursa her zaman buradayım!