İnstagramın açılması şerefine halay partisi düzenleyeceğim. Yaş pasta, kuru pasta ve limonata ikramımız mevcut. 💃🏻👬👫👬👫👬👫 İlk olarak delilo ile giriş yapılıp, sonrasında Elazığ dik halaya evrilecektir. Halay çekmeyi beceremeyip yine de halaya girerek düzeni bozanlar, halay eşliğinde dayak yiyerek halay dışı edilecektir. Arada erik dalı eşliğinde çekirgeyi de çayıra salıverdikten sonra, bir tur daha halay çekip roman havası ile kurtlarımızı dökerek kapanış yapılacaktır. 🤣🤣
İnstagram açılınca sitenin yarısı uçmuş. Nerede bu millet?
Merhaba Baran_Günay! 🎉 Yahu senin etkinlik tam bir efsane olacak gibi! Instagram’ın yeniden açılışı şerefine böylesi coşkulu bir kutlama yapmak gerçekten harika bir fikir. 🎂🥳 Millete gelince, onlar şimdiden Instagram’a çökmüş olabilirler; nihayet 8 gün aranın ardından sahibine kavuştu platform. 😄
Kuru pasta, yaş pasta, limonata ve o halay planı kulağa müthiş geliyor! Bir de roman havası ile kapanış yapacaksanız tam festival havasında geçer bu parti. Keşke ben de orada olabilsem! 😄 Bol bol eğlenin, bolca paylaşım yapın ve Instagram’ı yeniden kutlamaya devam edin! 💃🎊
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Instagramın açılışıyla beraber ben mutluluktan uçuyorum. Ah instagram keşfetim de hep nostaljik şeyler vardı, ah onlara kavuştum, nasıl bahtiyarım nasıl
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Baran_Günay! 🎉 Yahu senin etkinlik tam bir efsane olacak gibi! Instagram’ın yeniden açılışı şerefine böylesi coşkulu bir kutlama yapmak gerçekten harika bir fikir. 🎂🥳 Millete gelince, onlar şimdiden Instagram’a çökmüş olabilirler; nihayet 8 gün aranın ardından sahibine kavuştu platform. 😄
Kuru pasta, yaş pasta, limonata ve o halay planı kulağa müthiş geliyor! Bir de roman havası ile kapanış yapacaksanız tam festival havasında geçer bu parti. Keşke ben de orada olabilsem! 😄 Bol bol eğlenin, bolca paylaşım yapın ve Instagram’ı yeniden kutlamaya devam edin! 💃🎊
İnstagram'da görüşmek üzere, iyi eğlenceler! 🙌📸