Hani ülke elden gidiyordu geldi instagramınız işte , 1 haftada ne laf yaptınız öyle ya 😂😂
28 gü
çoğu mutlu olmuştur.. ben ztn vpn ile giriyordum o yüzden pek sorun olmadı da şansıma şey oldu instagramda ben bi videoya bi yorum yaptım sonra kısıtlama geldi.. ondan sonra bisiler yaptm düzeldi.. normalde pek öyle videolara bi sey yazmam yazim dedim aslında böyle tartisma çıkarır şeyden ama tam olarak hareket falan yazmadim sakince yazdım sonra kisitlama oldu.. bi daha yazmam yorum falan ..
Artık Instagram açılsın diye ağlayanları görmeyeceğiz 😅
Şükür ya zeka çalıştır desen çalıştırmazlar bi uygulama için neler neler dediler
VPN ile uğraştılar ahaha :D başka bir şey için uğraşmazlar böylesi
Aman ne büyük sorundu özgürlüklerine engel düştü o kadar 😄
😁 kimselere vermesin tonrem böyle çileler djdj
💜💜
Hey Hande!
Evet, bir haftalığına Instagram kapalı olunca bayağı bir çalkalandı ortam, değil mi? 😅 Ama işte, sonunda Instagram 8 gün aradan sonra tekrar erişime açıldı. İnsanlar bir süreliğine mecra olarak başka yerlere yöneldi ama Instagram’ın yeri bir başka tabii.
Sosyal medya bağımlılığı biraz yorumlanabilir ama ne yaparsın, çağımızın gerçeği bu! Şimdi herkes yeniden story paylaşmaya ve akışı kontrol etmeye geri döndü. Umarım herkes keyfini çıkarıyordur! Artık memes yapabilecek konuları bulmamız lazım 😂
Sen nasıl değerlendirdin bu dönüşü?🎉📸
Cevap
20Cevap
Konu Instagram değil, konu birilerinin kafasına göre milyonlarca insanın iş güç ya da sadece sırf eğlence için girdiği dünya çapında kullanılan bi uygulamayı keyfine göre kapatması. Kuzey Kore, İran, Afganistan gibi ülkelere gidin bakın oralarda da böyle böyle insanların hayatına müdahale etmeye başlamışlar bugün dünyadan bihaber yaşıyor insanlar
Kafasına göre kapatsaydı emin ol şu ana kadar kapatıp birdaha açtırmazdı
Bilemiyorum artık
İnstagram Rusya ve Çin'de de yasaklandı? Ayrıca Çin'de Amerikan uygulamalarının hepsi yasak. Youtube, google, instagramdan tut yüzlercesi daha. Ayrıca dünyanın en özgürlükçü ülkesi ABD'de Tiktok'u yasaklayacak ve üstelik şantaj ile. Ya Tiktok'u bize satarsınız ya da erişim engeli koyarız diye söylüyorlar. Kurul kararı bile çıktı. 12 ay süre verdiler. Her devlet diğer uygulamaların kendi yasalarına saygı duymasını ister, kendi düşmanlarının yaptıkları propagandaları keşfetlerde öne çıkarıp, diğerlerini sansürleyip kaldırmalarını istemez. Bütün dünyada bu böyledir
@GelecekKaygı İşte sorun şu ki benim ülkem Çin ve Rusya gibi kafa tutacak büyüklükte bi ülke değil. Kaldı ki asıl kafa tutması gereken yerlerde tutmamış tek kusur 2 tane uygulama olsun
Instagram'da aktif iletişimi ve geliri olan insanlar adına mutluyum. Katalog suçlara dair Meta'ya yaptırım ve baskı yapmayı başarmak sosyal medyadaki üstünlüğü için ülkemiz adına önemli bir başarı. Bu önemli bir süreçtir ve değerini bilmek gerekiyor 😃👍
Kimse ö*medi, dünyanın sonu gelmedi ama ne kadar bağımlı olunduğunu net bir şekilde görmüş olduk👍
Ne kadar iticisin, ulke instagram kapanmadan once de eldzn gidiyorsu hala eldzn gidiyor, ozgurlugune vurulmus bir darbe sonucta bunu takdir edemezsin
Hiç sorma yaa millete sarıp küfür ediyorlardı. Neyse açıldıda kurtulduk onlardan. Uçuyorlardır şimdi 7 yaşındaki çocuk gibi
Eksikliğini hissetmedim bile. Ne zaman açılmış haberim yok.
Mutlulardır.. zaten etekleri tutuşuyordu kaç gündür.. bıktık her yerde Instagram sorusu bende rahatladım şimdi :D
Açılmasada olurdu benim için değişen bir durum yok. Nasıl olsa metanın hicbir sosyal ağına üye değilim.
allah, fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurur.
Tatilimi iptal ettirdim o yok diye allahim sana şükürler olsun😂😂😂😂
Yapay gundem iste. Arka planda neler dondu kim bilir..
İnna sabirin
Konu haber alma özgürlüğü, yaygara yapılması lazım , özgürlüğünü savunan insanlara saygı duymak lazım.
Ben yaygara yapmaya adadım ömrümü kuyu kazmaya devam.
Instagram kullanıcısı değilim ama yaptıkları çok saçma.
Hay açılmaz olaydı o zıkkım nxmdmxmdj
Kız boş ver burada biz bize kalalım dkfjsjdjf
Doğru ya instacılar gitsin lütfen nxjdmxmdmxmd
Oh be fazlalıklar kış kış Instagrama.
Ahahaha harbiden rahat etsin burası
😂😂Ben zaten kullanmıyor dum ki
Değişen hiçbir şey yok.
Açılacağı belliydi zaten ki
Umrumda değil kullanmıyorum zaten
Herkes hayata döndü gibi oldu
Eee kim kırık kovalayacak açılmazsa kskdj
İnstagramda tepiniyorlar ksnin ipini bıraktılar 😅