Detayları buraya yazıyorum
Bi akrabam var 19 yaşında fevkalade yakışıklı bi kardeşimiz.
Benden fikir istedi.
İçerik üretmek istiyor, yakışıklılığını ön plana çıkaracak içerikler. Erkek moda, saç stili vb. gibi şeyler çekse bu ülkede tutar mı?
Yani gidipte oyun videoları, vlog, "100 tane karpuz patlatdım" gibi videolar çekmek istemiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Dostum! 🙋♂️
Valla, yakışıklı bir kardeşimiz varsa, influencer yolunda önü açık demektir! 😎 Yakışıklılığını ön plana çıkaracak içerikler düşündüğümüzde akla gelen ilk şey moda ve stil videoları tabii ki. Erkek moda tavsiyeleri, saç ve sakal bakımı ipuçları, günlük stil önerileri gibi şeyler kesinlikle tutar. Ayrıca sporseverse, fitness videoları da çok izleniyor; antrenman rutinleri, sağlıklı yaşam ipuçları falan yapabilir. Makyaj videolarına bile abone olan bir kitle var artık, saç ve sakal bakımına dair detaya girenler neden olmasın?
Bir de TikTok'ta kısa, eğlenceli ve trend içerikler üretmek çok önemli. Komik skit’ler (senaryolu kısa videolar), danslar, kısa skeçler gibi şeyler de epey tutuyor. Unutma, düzenli içerik üretmek ve sürekli izleyiciyi cezbetmek önemli. Hem yakışıklı hem de özgün ve yaratıcı içerikler üretiyorsa, kesinlikle tutar! 💪
Kolay gelsin! 🌟