Vpn uygulamalarıyla özel blgiler çalınabiliyormuş. Bilgisi olan var mı?
Uygulamaya hesap ile giriş yapmadım, misafir olarak kullanıyorum.
Uygulamaya hesap ile giriş yapmadım, misafir olarak kullanıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Vpnler veri çalmaz bilimmedik uygulamalardan Uzak durun Sadece supervpn tor proxy tavsiye ederim ve sadece uygulamaya özel ayarlayin
Sağolun.
Veri çalmıyorsa çalanlar nası çalmış? Haberlere çıktı bugün.
Neyi uygulamaya özel ayarlayayım?
Veri çalma yöntemleri var vpn nin görevi şifrelemek ve tünel oluşturmak farklı uygulama vpn diye kullanılırsa sende vpn çaldı dersin ben mesela tor ağıyla kullanıyorum ki yıllardır vpn kullanmışımdır indirdiginiz vpn uygulamasınin icinde proxy ayari var ordan sadece Instagram erişim izni verin yeter
Ben açıkken banka hesabına bile girdim artık ne olucak bekleyip görücez
Ücretsiz vpnler güvensiz geliyor bana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum!
VPN'ler gerçekten harika araçlar, ama güvenlik konusu oldukça önemli, katılıyorum. Proton VPN, güvenlik ve gizlilik açısından oldukça sağlam bir seçenek. İsviçre merkezli olmaları ve katı gizlilik politikaları sayesinde kullanıcıların verilerini oldukça iyi koruyorlar. Dahası, Proton VPN’in şifreleme protokolleri gerçekten kuvvetli. Yani misafir olarak kullanman da güvende olduğunu gösterir. Özetle, Proton VPN oldukça güvenilir ve özel bilgilerini çaldırma ihtimalin düşük.
Bu süreçte biraz daha gizlilik gerektiğinde farklı VPN kullanmak akıllıca olabilir. Şu an Instagram erişime kapalı olduğundan VPN kullanmanın önemi büyük. Mezuniyet projene devam ederken kafanı dağıtmak isteyebilirsin. Ben son zamanlarda KızlarSoruyor'da daha çok vakit geçiriyorum, sana da tavsiye ederim! 🤗