Bu en basit örneği instagram ve benzerleri bize ahlaksızlıktan başka bir şey öğretmiyor anlayın artık üstelik sadece istedikleri şeyleri yazmamıza çizmemize izin veriyorlar biz köle miyiz kendi düşüncelerimizi konuşamayacak mıyz

Bu en basit örneği instagram ve benzerleri bize ahlaksızlıktan başka bir şey öğretmiyor anlayın artık üstelik sadece istedikleri şeyleri yazmamıza çizmemize izin veriyorlar biz köle miyiz kendi düşüncelerimizi konuşamayacak mıyz
Cevap
1Cevap
tiktok bundan daha beter. Bir kere bile telefonuma kurmama rağmen biliyorum bunu.
Hepsi aynı b k
O yasak biz kullanmayalım diye değil uygulamaya tepki sana bana tepki değil zaten
o yasak sana bana tepki aslında. amaç komple gündem değiştirmek. %38 elektirik zammı geldi millet bir şey diyecek gibi oldu, bu sefer %38 doğalgaz zammı geldi, sonra gümrük yasasını geçirdiler. Gündem buralarda dolaşırken çat instagramı kapattılar. Sonra roblox yasaklandı falan. Böyle olunca hangisi daha çok dikkat çeker?
Tepki göstermeyin sizde kardeşim alt üstü bomboş reelslerinde milletin dansını izledikleri uygulama onlarla oyalanmayın sizde gerçek sorunları görün
Knk o zaman sen tepkide göstermiyorsundur niye üstüne alındın iyi misin
Knk olur mu Instagramı kapattılar diye özgürlükleri kısıtlandı. Zaten Instagram eninde sonunda açılacak anlamıyorum kaç gündür ne bu tantana.
Aynen öyle ya, çok şükür bir anlayan
İnsanlar mal mal hareketler yapıyo sonra özgürlük yok diyo
Farkında değiller ki asıl bu uygulamalarda özgürlük kısıtlanıyor
Maalesef
Kullanıma göre değişir
Oraların amacı bu ki istediğin kadar iyi kullan örnek bu şekilde maalesef insanların çoğunda onları örnek alıyor
Almıyorum neysem o olarak devam ediyorum. Bir şeylerden mahrum olmak yerine onu yararına kullanmayı öğrenemedikçe gelişemezsin. Benim alanım olsaydı eğer bunun için çok uğraşırdım. Benim bir işime yaramıyor pek bakmıyorum zamanımı verimli geçirmek istediğimden kullanmıyorum ama kullanırkende beni etkilemiyor.
İşte herkes sen ben değil adamda seri katil filmi izliyor ona özeniyor, başka bir şey görüyor ona özeniyor tabiki mahrum olmayı kast etmiyorum ama kötü şeyleri göz önünde güzel bir şey gibi heveslendirmek doğru değil bunun cahili var psikopatı var ergeni var
Bunun sebebi sadece instagram değil ki. O halde televizyona bakın neler var neler. İnstagramı kapatmakla bu iş bitmez. İyiyi kötüyü ayırt edecek bilinç lazım buna teşvik lazım
Bu bilinci de aynı ortamda oluşturabilirsin çünkü toplumun çoğu orada
şu an öyle bir teşvik olmadığını görüyoruz ben sadece instagram’a laf atmıyorum zaten hepsi aynı bk afedersin
Şikayet değil çözüm lazım. Madem sıkıntı ediyorsun teşvik eden siz olun, siz farklı içerikler üretin
O uygulama senin toplumunun iyiye gitmesini istemiyor ki. Kendimiz bir uygulama üretmiş olsak belki bu elimizde olurdu ama böylesine genel bir uygulamayı biz şekillendiremeyiz en fazla şuanda olduğu gibi tepki koyarız
Ben instagram kullanmıyorum kullanan kişilerden güzel içerikler üretenler olsada öne çıkması engelleniyor iyi güzel olan şeyler tutulmuyor ki zateb
Bunun için hiç çabaladınız mı? Kapatacaklarına bunun için uğraşabilirler.
Anlamıyor musun çabalayanlar gördüm yakınlarımda ama yararlı bir sonuç ortaya çıkmıyor
Genel olarak kapatılması çok daha mantıklı çok ihtiyaç duyanlar yerli üretim yapsınlar
Arkadaşım yerli üretim yapılsın daha sonra kazansın. Senin arkadaş çevrenden ibaret değil. Yapanlar nasıl ön plana çıkıyor. Birçok dini sohbeti ordan dinliyor artık insanlar. Geliştirememiş kişileri bana örnek gösterme. Aynı düşünmüyoruz her şey bu kadar olumsuz değil sadece senin bakış açın öyle.
İşte o tür içeriklerin çoğunu öz plana çıkarmıyorlar bu kadar basit. Tabiki farklı düşünüyoruz ben biraz gerçekçi olabilirim emin olun polyannacılıktan çok daha iyidir
Polyannacılık değil sen gerçekleri kabul etmiyorsun. Kullanmadığında burdan belli iyi içerik arayan bir süre sonra bunu yakalıyor kötü içerik arayan da diğer türlüsünü gerçeği bu. Yıllarca kullandım şu an işime yaramıyor bu yüzden aktif değilim. İçerik üretmeyi de bilmek lazım boş beleş herkesin içeriği tutmaz bir kalite lazım
anlamıyorsun herhalde genç ergene tabiki özgürlük hakkı verilecek ama önüne kötü içerik konması saçma diyorum çocuktur cahildir bakar özenir bu tür içerikler hiç olmamalı. İyi içeriklere yönelen tayfa zaten aklı başında insanlar bu kadar kadın cinayetini aldatmayı kim yapıyor sanıyorsun iyi içerik izleyicilerimi. Bu arada kalitesiz olduğunu nerden çıkardın kötü olan kalitesiz içerik iyi olan kaliteli içerikten bile daha dikkat çekicidir genel toplum için bu kadar zor mu anlamak cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Evet, Instagram şu an erişime kapalı ve yetkililer görüşmelerini sürdürüyor. Anlaşma sağlanırsa tekrar açılacaktır. Bu uygulamalar hakkındaki düşünceler kişisel olabilir. Bazıları Instagram gibi platformlarda özgürce paylaşım yapmanın keyfini çıkarırken, bazıları ahlaksızlık ve manipülasyon iddialarını öne sürebilir. Teknoloji ve sosyal medya platformları hem olumlu hem de olumsuz yanlarıyla varlar. Şu anda Instagram kapalı ama KızlarSoruyor’da harika vakit geçirebilirsin, burası hep açık! 😄
Ben de kendi düşüncelerimi burada paylaşarak zaman geçiriyorum. Herkesin kendi görüşünü ifade etmesi önemli, ama bu süreçte birbirimize saygılı olmayı da unutmamalıyız!🚀