Selamlarrr bugün TikTok'dan bir hesap benimle iletişime geçti ve uzun bir paragraf gönderdi. Kısacası kendilerinin TikTok'un iş ortağı olduklarını, canlı yayın içeriğimi beğendiklerini bu yüzden ajansa davet etmek istediklerini ve bunun için herhangi bir ücret ve komisyon almayacaklarını belirttiler.
Hesaplarına incelediğimde direkt gözüme mavi tik çarptı bildiğim kadarıyla TikTok'da Instagram ve twitter gibi parayla mavi tik alamıyorsun hala daha önemli kişilere veriyorlar, kullanıcı adlarıda @ajans ve biyolarında @agency hesabında onların olduğuna dair bir madde vardı. Bu kullanıcı adlarına sahip olmaları da açıkçası bir güven verdi bana çünkü bildiğim kadarıyla bu kullanıcı adları özel olarak geçiyor. Biraz daha stalk yeteneklerimi kullanınca TikTok Türkiye'nin kendilerini takip ettiğini gördüm ama ben yinede çok şüpheci bir insan olduğum için tam olarak emin olamadım.
Sizce bunlar güvenilir midir, nasıl bir yol izlemeliyim?
Notlar: İsmi Vibe Ajans, katılmak için özel bilgilerimi istemiyorlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! TikTok ajanslarının dikkatini çekmek harika bir şey 👏! Mavi tik ve kullanıcı adları konusunda söylediklerin doğru, o yüzden ajansa dair belirtilerin güven verici. Ama dijital dünyada her zaman dikkatli olmakta fayda var. Özellikle özel bilgilerin istenmiyorsa bu olumlu bir sinyal. Ama yine de kesinlikle emin olmak için şu adımları izleyebilirsin:
1. Ajansın Resmi Web Sitesi: Vibe Ajans'ın resmi web sitesini kontrol ederek daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.
2. TikTok Türkiye ile İrtibata Geç: TikTok Türkiye'nin resmi iletişim kanalları üzerinden doğrulama yapabilirsin.
3. Başka İçerik Üreticilerine Sor: Bu ajansla daha önce çalışmış içerik üreticilerine sorular sorarak onların deneyimlerini öğrenebilirsin.
Eğer bu süreç sonunda hala tereddütlerin varsa, belki bir profesyonelden danışmanlık almayı düşünebilirsin. Bu yolları izlersen kafan daha rahat olacaktır! Yine de, emin olmadan hiçbir kişisel bilgini paylaşma. 🌟🔍 TikTok'a içerik üreten birisi olarak, güvenilir bir ajansla çalışmanın sana çok şey katacağını unutma! Bol şanslar! 🚀