Yeni evliyim memlekete tatile gidip geldim her fırsatta eşimin telefonunu kurcalarım o da bu durumdan çok rahatsız oluyor fakat bunun da bir sebebi var kaç sefer gittiği yerlere yalan söylediği için (gereksiz yere yalan söyler) kurcalamaya devam ettim nerden baktığımı da söyledim şimdi oraya da engel koymuş hiçbir şekilde bakamıyorum internet geçmişine dahi bakamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl
Eşinizle aranızda güvenin ve iletişimin güçlendirilmesi gerektiği anlaşılıyor. Eşinizin telefonunu kontrol etme isteğiniz, daha derin bir güven sorunu olduğuna işaret ediyor olabilir. Bu tür durumlar, karşılıklı güveni sarsabilir ve ilişkinin kalitesini etkileyebilir.
**Dikkate almanız gereken bazı adımlar şunlar olabilir:**
1. **Açık İletişim Kurun:** Eşinizle hislerinizi ve endişelerinizi açıkça ama yargılamadan paylaşmaya çalışın. Onun bakış açısını da dinlemeye ve anlamaya çalışın.
2. **Güven İnşa Edin:** İlişkinizde güveni yeniden inşa etmek için birlikte çalışın. Eşinizin yalan söyleme alışkanlığının nedenlerini anlamaya çalışmak bu konuda yardımcı olabilir.
3. **Sınırlar Belirleyin:** Her iki tarafın da rahat ettiği sınırları belirleyin. Telefon mahremiyeti gibi konularda ortak bir anlayış geliştirmek, sorunları çözmede faydalı olabilir.
4. **Danışmanlık Almayı Düşünün:** Eğer sorunlarınızı kendi başınıza çözemiyorsanız, bir çift terapisti veya aile danışmanı gibi profesyonel bir destek almayı düşünebilirsiniz.
Bu durumun üstesinden gelmek zaman alabilir, ancak sağlıklı bir iletişimle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.12 Yorumla- 1 yıl
Yorumun için teşekkürler. Herkesin farklı bakış açıları olabilir ve bu çeşitlilik de aslında hayatı ilginç kılıyor. Eğer daha yapıcı bir önerin varsa, duymaktan memnun olurum.
En İyi Cevaplar
1 yılBen böyle bir durumda olsam alırım telefonu kirdiririm şifresini bu kadar saklayacak gizleyecek ne var bakarim ve içinden mutlaka bir şey çıkar bunu da gece yaparım eve giderim odaya girerim yüzüne fırlatırım telefonu kim bu orps diye uykusunun içine ederim yaparım cidden ben orada onun için uğraşırken ona sadık bir eş olurken o bana * yapamaz en kısa zamanda da boşanırım şerefsizligine nafaka almak da vardı ama içim almaz onun parasını böyle şeyleri küçümsemeyin bence sallayacak birşeyi olmasa gösterir korkmadan
26 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama bir şey yakalarsan ispat edemeden o telefonu fırlatırsan adamı hiçbir şekilde cezaya çarptıramazsın
- 1 yıl
Bunu düşünen onu düşünmez mi sanıyorsun canım çoktan onu da hallederim ben merak etme ama tabi Allah kimsenin başına vermesin
Soran1 yılPeki ben ne yapayım
- 1 yıl
Bir bahane ile telefonu alman lazım ya da konuşacaksinn ya da dediğim gibi şifresini kirdiracaksin daha önce yaşamadım böyle bir şey pek sağlıklı olmayabilir bunlar ama konuşsan da fayda etmez o yüzden ya alacaksın ya da hackleyeceksin
Soran1 yılYani evet bende yapacağımı biliyorum
- 1 yıl
onu yaptiktan sonra, screenshot al yakaladiklarini yani ekran goruntusu al ve kendi numarana yolla whatsappdan falan kanit olarak
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
70Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılNe gerek var illa ki telefonu boşa çıkacak gadası
Çok kafana takıyorsan uyku ilacı ver uyusun sende rahat rahat bak01 Yorumla
Soran1 yılZaten uyuyunca bakıyorum o da e posta şifresini dahi değişmiş geçen yanımda girdi ben de iyi akşam gizliden girerim dedim baktım tekrar değişmiş çok ilginç internet geçmişine bile girilmiyor onu anlamadım
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBence güvenmiyorsan boşan zaten
00 Yorumla
1 yıl%100 gizliyor. Sürekli telefon karıştırma bende sevmem. Fakat yalanlarını yakalamışsın tabiki hak ediyor senin kontrolcü tutumunu. Sana önerim onu takibine aldığın bir konu mecrayı söyleme bir daha. Gôzün onun üstünde olsun ama sessiz ve derin yap bunu.
19 Yorumla
Soran1 yılAynen söyleyince yakalayamıyorsun çünkü orayı da gizliyor saflık işte
- 1 yıl
Aynen hiç söyleme. Yüzüne canım cicim hatta bu dönemde hiç olmadığı kadar daha çok de. Erkekler şüphelenmez ôyle durumda.
Soran1 yılAynen rahatlayacak önce bir süre lazım sonra soruyu güncellerim
- 1 yıl
Aynen öyle yaparsın canım. Saflık değil bu afada estağfurullah🍀Sen iliskide şeffaf olmayı yeğlediğin için ona belli ediyorsundur.🌸
Soran1 yılYani ben netim aslında sürekli kurcalamaya kendimi de yakıştıramıyorum zaten doğru bulduğum bir durum değil adam bu durum karşısında yaptığı şey gizlemeye devam etmek bu sorun zaten
- 1 yıl
Bence yalanlarını yakalayan biri olarak çok normal telefon karıştırman. Evet o sıkıntı. Sen gizemli kalmalısın bu süreçte. Yaparsın sen inanıyorum ben. Biz kadınlar ilişkileri en iyi yöneten taraflarız💜👌🏻
Soran1 yılŞüpheci bir kadın dedektiften daha iyi derler aslında derdim bir şey bulmak değil sadece üzüleceğim bir durum varsa bunu tez zamanda yakalayıp kanıtlayıp mahkemeye sunmak önüne de kağıdı koyup bu işi noktalamak olacak vakit kaybetmek istemem yani daha düzgün biri hayatıma neden girmesin diye düşünürüm. Ama bir şey karıştırmıyorsa zaten benim için de iyi olur yuvam dağılmasın
- 1 yıl
Tabiki. Ben seni çok iyi anladım. İnsan aptal yerine konmak istemiyor. Haklı olarak. Vakit ve enerji kaybı yaşamak istemediğinden.
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir ihtimal var ama sonuçta eşin bile olsa herkesin bir özeli var belki ailesi akrabaları ve arkadaşlarıyla olan mesajlarını okumandan rahatsız oluyor illa aldatıyor anlamına gelmez karşılıklı sevgi saygı güven yoksa evliliğin yürümesi zorlaşır eşinin davranışlarında bir değişiklik var mı yok mu takip et sana karşı davranışı nasıl görücü usulü mü yoksa aşk evliliği mi yaptın
11 Yorumla
Soran1 yılGörücü usulü oldu aslında uzakken bana acayip soğuk davranıyor ama şu an evime geldim mesela uzaktaydım bir suredir şu an ilgisi vs normal ama bir müddet izleyeceğim eşimi çünkü telefonunu tuvalete götürüyor felan ilginç şeyler yapıyor izleyeceğim dediğim gibi şüpheler artınca da başka çağreler düşünürm
Birbirlerini seven çift her ne olursa olsun zamanında bir birlerini iyi tanıyarak yuva kurma adımına gelmiş olmaları gerekmektedir eğer temel sağlam atılmadıysaki öylede görünüyor benim kaatim ise ne bir kadın nede bir erkek eşlerinden hayatta gizliliğe dair herhangi bir şey saklamamaları gerekmektedir öylede olması ŞART en önemlisi evlilikte eşler bir birbirleriyle bir ömürlük hayatını tamamlamaya dair imza atıp evleniyor olması gerekmektedir maalsef ülkemizde Erkek yapar ama kadın böyle bir şey asla yapamaz adı çıkar duruma geliyor bende bir erkeğim bu yüzden eşlerin bir birileriyle adam akıllı oturup bu konuyu baştan sonra yalansız dolansız bi gözden geçirmelerini tavsiye ederim kadın yapamazsa erkekte yapamaz.
10 YorumlaBence kurcalama. Eğer bir şey gizliyorsa.(Aldatılma vs.) Bu onun ayıbı olur! Ama titiz ve sadece özel eşyalarının kurcalanmasın dan rahatsız oluyorsa. Saygı duymak gerek. Zaten malum konular için gizliyorsa. Elbet bir gün patlayacak! Çünkü bu işlerin sonu hep patlar. Böylece sen haklı çıkarsın. Ama öyle bir şey yoksa. Güvenini sarsarsın. Böylece güven sorunu ortaya çıkar.
19 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakma ama çok saçma konusmussun
Bı kere bir çift asla eslerinden bir şey gizlememesi gerekir , ikincisi bu kadar basit mi bu onun ayıbi olur demişsin
Kadın yaparsa namussuz oluyor erkek yapınca ayıp oluyor size göre
Madem eşinin suphelendigini biliyor ve madem bir şey yoksa şifre, kilit vs. koymasın o zmn
- 1 yıl
Ve bence tam kurcala , net aldatiyordur
Bununla yüzleşmekten korkma - 1 yıl
Böyle âdi bir duruma bu kadar sakin yaklasilmaz
- 1 yıl
Yanlış anlama ama saçma değil! Her şeyi eşin ile veya ailen ile paylaşmak zorunda değilsin! Her insanın sırları olabilir. Telefonuna şifre koydu diye. O kişiyi boynuzlu mahluk yerine koymak. Doğru mu? Belki malum konu ile alakalı bir şey değil. Şahsına özel bir şey. Ve bunu kimse ile paylaşmak istemiyor? Hadi gerçekçi olalım! Telefonunuz da, size özel. Kimsenin görmesini istemeyeceğiniz. Özel saydığınız şeyler yok mu? Onu geçtim. Herkes kendini namuslu çıkarmayı bırakmalı! Şu soruyu soran ile senin telefonunu bile elden geçirsek. Allah bilir. Nelere ulaşırız? Değil mi?
- 1 yıl
Mesele telefona şifre koyması değil ki bu gayeeet doğal bir durumdur
- 1 yıl
Mesele eşinden ısrarla gizlemesi uygulamalara kadar şifre koymasi
- 1 yıl
Ahahahhaha zihniyetin tam aldatan erkek zihniyeti, konuştukça batiyorsun
1 yılEşinize karşı olan tutumunuz hoşuma gitmedi ancak eşiniz neden sizi bu tutumu sergilemeye itti önce bunu anlamalı eşiniz. Sakin bir şekilde konuşarak bu sorunu ortadan kaldırmalısınız aksi takdirde güven problemine döndüğünde işiniz daha çok zorlaşacak ve huzursuz bir ilişki yaşamaya başlayacaksınız. Bence konuşarak çözmeye çalışın, umarım sizin için güzel olacak bir çözüme ulaşırsınız.
11 Yorumla
Soran1 yılAslında konuştum ama bana sen beni sıktığını hissettiğim an yalan söylemeye devam edeceğim gizleyeceğim de dedi hiç dürüst olayım yalan da demeyeyim yok yani adam yine çareyi yalan söylemekte buluyor
Bu kadar güvenmediğiniz yalancı insanlarla birlikte olmak bir yana birde evleniyorsunuz kafayı mı yediniz. Yalancıyla ömür mü geçer paranoyak olur insan
30 Yorumla
1 yılNet bir şey söyleyeyim. Bir erkek benim telefonuma bakamaz. Ama ben onun telefonuna bakarım üstelik gözünün önünde bakarım. Hep de böyle oldu. Bakmamı istemiyorsa defolup gitsin ona da bakmam.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılSen onun özelini kurcalamamalısın, o da daha saydam olmalı. Bu kadar sıkarsan sonunda patlar, yapma. Çünkü zaten yapacak olan yapar, güvenmiyorsan boşan.
10 Yorumla
1 yılÖncelikle merhabalar telefonunu kurcalatmıyor diye bu şekilde hemen önyargılı davranman yanlış artı burada bu şekilde paylaşıp gelen yorumlara göre hareket ediyorsan bence çok büyük yanlış içerisindesin buradakilerin aklı zaten ya belden aşağıda ya geçiyor her ama ya ona bunu yarıyorlar senin eşin de olsa onun da kendine göre özeli vardır illaki arkadaşların gelir çevresi nedir yani bunu hemen kötüye yormamak lazım
10 Yorumla
1 yılBen de istemem kurcalanmasını ister bir şey olsun veya olmasın... Bunu bilemeyiz belki sevmiyordur telefonunun karıştırılmasını başka bir şey yoktur
10 Yorumlasürekli kurcalaman hicbir iş çevirmeyen insanı bile rahatsız eder, güvensizlik duygusu hoş bir sey değil. akısına bırak, zaten bir iş ceviren biri kurcalanmadıgını gördükce daha kolay acık verecek
10 YorumlaYani bende telefonumun kurcalanmasını istemem ama konu erkek olunca bir tereddüt ediyor insan
10 YorumlaHakiki ya güvenirsin ya da güvenini kırmış olur bu ilişkiyi bitirirsin
10 YorumlaBu kadar güven duymadığın biriyle neden evlendin ki asıl soru bu bence?
01 Yorumla
Soran1 yılBu boyutta olduğunu bilemedim çok çabuk evlendim
Bazı şeyler konuşularak halledilebilir bence ya da sende aynısini yap senin telefonunu isterse sende onunkini işte
00 YorumlaSiz kurcalaya durun telefon kişisel bir araçtır eşlerin bile bakmaya hakkı yoktur. Guvenmiyorsan evlenme ben bakmiyorsam oda bakmayacak.
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok garip insanlar cidden
- İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılbulunmaz hint kumaşı mısın? rahat bırak adamı yoksa kötü olur sonu...
03 Yorumla- 1 yıl
Kardeş sıkıntılı mısın
- 1 yıl
@Selamarkadaşlarben şamarı neclaya vurdum ses nerimandan geldi? hayırdır canısı acınmı var?
Soran1 yılSıkıntılı biri belli boş ver
%100 bir şey vardır eşler birbirlerinin telefonunu rahatlıkla kullanabilmeli ve şifrelerini bilmeliler
00 Yorumla
1 yılGüven kocana. Bir erkek bir şeyi kafasına koyarsa yapar zaten engel olamazsın. Kendini germe boşuna
06 Yorumla
Soran1 yılBencede ama yol vermek için de kanıt lazım demi ben suçlu konuma düşemem
- 1 yıl
Sen niye suçlu olasın :) Niye yol veresin? Yaşayın gidin mutlu mutlu bu neyin telaşı :)
Soran1 yılEğer bir halt yiyorsa bilmem lazım
- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
Hiç de guvenmesin
- 1 yıl
eşini kaybetmek istemeyip kadınlarla konuşan O kadar rezil adamlar varki
1 yılHaklı güvenmiyorsan evlenme yani bu telefon kurcalamadan nefret ederim
02 Yorumla
Soran1 yılO da yalan söylüyor ne söylersem sorgulamamı istemiyor
- 1 yıl
O zaman işler değişir birşeyler vardır bunda
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki nerden bakiyodun bana da soyler misin esime bakayim 😂
bence kurcala ama o dustayken filan yani caktirma
13 Yorumla
Soran1 yılGizlemiş işte en önemli yerler konum geçmişiydi yalanları hep ordan yakalardım çünkü
Cevap sahibi1 yılKonum gecmisine nerden bakiyodun? Google maps mi
Soran1 yılEvet
Sende ha bire bakma kocan diye özel alanına giremezsin
10 YorumlaGüvenmemenize tepki vermiş olabilir. Kurcalamayin sizde. Bi sıkıntı hissederseniz konuşun
00 Yorumlaniye soyledin nerden baktingini yani bence sende telefonunun ver baksin karsilikli bakalim deyani
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı konuşun hocam göz teması kesmeden ve gerekirse blöf yapın sıkışması şart
00 Yorumla
1 yılGarip bence biz birbirimizin telefonuna hep bakıyoruz
00 YorumlaBen de istemezdim telefonumun kurcalanmasını. Ama ısrarla gizliyorsa başka bir şey olabilir
00 Yorumla
1 yıloda seninkini kurcalıyor mu? eleme belki adamın eski sevgilisi var
00 Yorumla
1 yılBu sorunun cevabını bilmemek için insanın ml olmadı gerek
00 YorumlaDirekt gizliyor, eğer hiçbir şeyi olmayan biri olsa, neden bakmandan çekinip gizlesin ki?
00 Yorumla
1 yılBi şey gizlemeyen insanın o kadar sakınıcağını sanmıyorum.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılsimdi boyle yaparsa da insanin kurcalayasi gelir, bak bence
00 Yorumla Madem telefonu kurcalayacak kadar güvenin yoktu ne diye evlendin
00 Yorumla
1 yılGerçekten pislik birisin. Umarım kocan seni boşar ve kurtulur.
013 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka * kodum mali
- 1 yıl
ahahaha neden kadın pislik oldu şimdi? ayrıca bu durumda kimin boşaması gerektiği apaçık ortada. azcık kafanızın içindekini kullanın da süs durmasın ya
- 1 yıl
Pislikler toplanmış yine, hadi gidin ananızın yanına, beli ağrıyormuş artık :)
- 1 yıl
Sadece özel hayatın gizliliğini savunuyorum hanımefendi. Böyle medeni kaidelerden haberinizin olmaması şaşırtıcı değil
- 1 yıl
Kişi kendinden bilir işi demişler. Hadi eyvallah.
- 1 yıl
Sen hâlâ o lafların altindan kalkmaya mı çalışıyorsun :) Debelen az daha bakalım.
- 1 yıl
Mesajları açar mısınız lütfen? Özelden konuşalım hakaret etmeden
- 1 yıl
Dobra ve sert birisiniz. Başta sinir bozucu olsa da bunlar dürüst olduğunuzu hissettirdi. O nedenle merak ettim sizi. Lütfen...
1 yılHasta mısınız?
İnternet geçmişine dahi baktığınız kişi ile evli kalmayın zaten.00 YorumlaDaha önceden çapkınlığı, kadınlara ilgisi oldu mu
Ya da baktığını vb yakaladın mı gördün mü012 Yorumla
Soran1 yılHayır ama rahat tavırları var hayatına karışılmasını istemiyor
Soran1 yılBakar ama inkar eder
Soran1 yılBir yıl oldu
Soran1 yılPek ilgisi yok gibi
Soran1 yılGörücü
Soran1 yılKıskandığını pek sanmıyorum ben ona doğruyu yanlışı öğretiyor gibiyim benden önce ciddi ilişkisi hiç olmamış anladığım kadarıyla
Bırak hiç kurcalama boşa kendini yorma. Eğer aldatıyorsa da bu er geç ortaya çıkar bir Patlak verir. İşte o zaman gereğini yaparsın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHırsınızla geberin sapık zihniyetli mahluklar. Ne tür sapık zihinlerle fanteziler üreterek insanların hayatlarına çomak sokuyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakmaya hakkın yok insanların kişisel alanları vardır yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer fırsatta kurcalarım demişsin. Güven yok birkere
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatıyor olabilir artık evliler sev yapmaya balsadi bana hep evliler yazıyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Bu kadar güvensizlik ve gizli kapaklı işlerin olması normal değil
00 Yorumla
1 yılBenimde telefonuma bakılması hoşuma gitmez. Zaten benden memnun olmayan gitsin, niye yanımda dursun ki
00 YorumlaTabiki gizlediği bir şeyler var. Şifreyi öğrenmeye çalış
09 Yorumla
Soran1 yılArkasından iş mi çevireyim alıp karşıma konuşayım mı
Soran1 yılİnstgram kapandı ya kardeşim işletsem ne olacak belki diyecek senin olduğunu biliyordum 😞 yani eşim bir de diri yılanı üzerine at direk inkar eder yalanını gözüne soktuğun halde bile inkar eder
Soran1 yılOnu kaçamayacak bir şekilde yakalamam lazım
Soran1 yılE postasının şifresini değiştirsem sinirlenecek bu sefer
Soran1 yılAbicim baktığım yerler önemli zaten hep onu ordan yakalıyorum oralar çevrımdışı oluyor nasılsa gizlemiş
1 yılEşim olsa bile özeli olmayacağı anlamına gelmiyor. Ama aldatan erkek kendini belli eder
10 Yorumlaevli adamın telefonunda şifre olmaz şahsen ben koymam
10 Yorumla
1 yılHer fırsatta telefon kurcalayacak guvensizlikteysen neden evlisin o kişiyle?
11 Yorumla
1 yılDoğru bir şey değil zaten karıştırmak ama fazla tepki veriyorsa vardır bir şey
00 Yorumla
1 yılBiyerlrde sorun var sanki diye düşünüyorsunuz ben gibi
00 Yorumla
1 yılBen asla karıştırmam erkek arkadaşımın veya eşim olacak kişinin oda benim telefonumu karıştıramaz
00 Yorumla
1 yılBence saklanmamasi gerek sen güvende gizli saklı biseyler olmaması gerek
00 Yorumla
1 yılTelefonunu kurcalarken odayı topluyormus gibi yap sifresını yakala
00 Yorumla
1 yılevet büyük bir ihtimal ile cinsel hayatınız kötü seni aldatıyor
00 YorumlaTörelerimize göre onun ölüm emri gelmistir.
11 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
her şey ortada adam a güven olmaz
26 Yorumla- 1 yıl
Kadına güven oluyor mu 😂😂
- 1 yıl
Ypk canım gocunmadım , ben evli değilim, ama sevgililerim olmuştur , telefonlarını kurcaladığımda gördüklerimden sonra yüzlerine tükürüp gittiğim olmuştur , şimdi rahatladınız mı …
- 1 yıl
Ya inan o bu şu bu yana , emin ol bu işin cinsiyetle alakası yok
1 yılPeki bir şey bulsan ne olacak
02 Yorumla
Soran1 yılNeden yalan söylüyorsun diye kızıyorum
- 1 yıl
Boş yere moralini bozma ozaman
1 yıliyi yapmış :) herkes kendi telefonunu kurcalasın.
08 Yorumla
Soran1 yılEvliyiz farkında mısın
- 1 yıl
evet farkıntayım. bende evliyim.
çok sinir bozucu sürekli takip edilmek , hapsolmuş hissi veriyor.
o şüphe ettiğin şeyleri yapmasak bile yapasımız geliyor. aklımıza sokmayın öyle şeyler
Soran1 yılİnsanın aklında yoksa yapmaz zaten ben. Niye sokayım aklına
- 1 yıl
Kadınlar böyle davranışlarla şüphelerle erkeğin kendinde o potansiyeli var olduğu fikrini aklına yerleştiriyor. sakın aldatma kelimesini kullanma. takip eder gibi olma. bu tür takiplerle ona gizlenme çareleri düşünmesine sebep olursun.
Soran1 yılDüşünmüş zaten ben ne yapayım şimdi
- 1 yıl
biri ile görüştüğünümü düşünüyorsun , sosyal medyada fotoğraflara baktığını mı?
Soran1 yılSanki bir şey gizliyor ama ne olduğunu bilmiyorum
- 1 yıl
gizlemiyordur , sadece kontrol edilmek rahatsız eder. tartışmak istemiyordur seninle. çünki izlediği reelsler için ya da iş için gelen bir wp mesajı için bile bu kim niye böyle yazmış gibi sorular rahatsızlık verici.
1 yılbence evli insanların gizlisi olamaz olmamalı
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eşim telefonununu kurcalamamı istemiyor, bir şeyler gizliyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler