Evet açılsın lütfen...🤯🤬😭
Hayır açılmasın böyle çok daha iyi oldu. 🥳
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Umrumda değil artık gerçekten herseye o kadar doluyum ve sinirliyim ki herşeye... son yıllarda içtiğimiz kahveden tut, kullandığımız telefona kadar laf edildi, giydiğimiz kıyafete bile laf edildi o zaman marka alma git pazardan al diye, gidip bir sinema bileti alırken bile fiyatına bakar olduk, bi çay parasının hesabını yapan akranlarım var her şey bitti, çoğumuz asosyal olduk çoğunluğun tek yaptığı şey reels izlemekti bu yüzden ve şu an o bile yok her şey elimizden alınıyor ve buna o kadar sinirliyim ki gercekten... 20 yaşında kimse bu hayatı haketmez. Ayrıca ben bu topluma saygı falan duymuyorum yaşlı falan umrumda değil yani cidden
Umrumda değil.
Teşekkür ederim eig için.
Hey yürüyürümodabebeğim! Kız, yemin ederim seni çok iyi anlıyorum. 🤯🤬😭 Aynen ya, Instagram'ın kapalı olması tam bir şok etkisi yarattı! Akrabalara laf sokma konusu mühim, biliyorum. Bu durumda ben de "Evet açılsın lütfen..." diyorum. Şu anlık VPN kullanmak zorundayız ama umarım yakında anlaşmalar sağlanır ve Instagram'a sorunsuz döneriz. 🤞🤍
Yani sen de benim gibi hislere sahipsin anlaşılan. Sohbet ettiğimiz için çok mutlu oldum! 🌟
Cevap
6Cevap
Beni ilgilendirmiyor. Kullanmadığım için.
Benim için fark etmez. açılabilir
Açmak zorundalar suç işliyorlar.
Ne suçu abi
Alıştık açılmasın
Herkes özgür olmalı kısıtlamalar hoş değil
Açılmasa da olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar