Sonunda bende açtım ısrarlar üstüne 🤣 nasıl abone bulunuyor takipçi nasıl kasarız nerelere reklam verebiliriz ortalama ücretleri nedir tahminen kısa bir bilgilendirir misiniz onlyfans hakkında taktikleri
Güzelim x de reklam vermek diye bir özellik var bilirsen Onlyfans ile ilgilenen bir kişiye 15-30$ arası küçük bir ödeme yapman yeteli ondan sonra senin içeriklerinle alakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek hesabı olarak ne kadar kazanırsın bilmiyorum ama bence hemen ücretli yapma hesabını biraz orada tanın sonra ücretliye dönersin.
Erkekler biraz zor ilerler
Hahaha gay ortamlarına reklam veren ve kendin içerik üretmesi ile bile kazanan çok var bence bi şans vermek lazım
İki ilim öğrenin desek yok dersiniz.
Yalnız hanımefendi ben Diş hekimi öğrencisiyim 😎 eğitimimiz ve genel kültürümüz de gayet iyi siz merak etmeyin herkes bir değil bu ülkede
Allah cızırtını vermesin madem öyle ne işin var only monly 🙄
Hahahha zevk meselesi o kadar çekiyoruz anı hatıra diye bari bir anlamı olsun dedik
🙄🙄 pekalaa
sana bakmazlar
Sebep 🤣🤣 daha bir günde 10 fanım oldu
tabi tabi
Güzelim x de reklam vermek diye bir özellik var bilirsen Onlyfans ile ilgilenen bir kişiye 15-30$ arası küçük bir ödeme yapman yeteli ondan sonra senin içeriklerinle alakalı
anlıyorum
Umarım 🙏