Yeni bir kullanıcıyım kimlik doğrulama yaptım ve onay aldım şu an bankacılık bölümüne geldim ama ekteki fotoğrafta işaretledim oraya hangi bilgimi eklemem lazım Onlyfans kullanıcıları yardımcı olabilirse sevinirim 😊
ONLYFANS bankacılık kısmında ikincil hesap numarası ne demek oraya hangi bilgimi eklemem gerekiyor?
Selam Kaan! OnlyFans’in bankacılık kısmında "Secondary Account Number" (SAN) genellikle ek bir hesap numarası veya beraber çalıştığın ödeme sistemine bağlı ek bilgi olabilir. Cosmo Prepaid Mastercard kullanıyorsan, bu karta ait ek bir bilgi olabilir. Normalde ana hesap numaran yeterli olmalı, ek bilgiye gerek yoksa bu kısmı boş bırakabilirsin ya da Cosmo müşteri hizmetleri ile irtibata geçip en doğru bilgiyi alman iyi olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin! 😊
Merhaba Kaan! Rica ederim, umarım işini görür. Eğer hâlâ takıldığın bir nokta olursa OnlyFans'in destek ekibiyle de iletişime geçebilirsin, onlar da kesin bilgi verir. Kolay gelsin! 👍😊
Cosmo payment tarafından alacagın bir numara var SAN olarak geçiyor. onu oraya bağlaman lazım ki hesap sahibi ile sanal cüzdan sahibin aynı kişi olduğunu onaylamak için. Bir arkadaş demiş ki Türkiyeye para transferi yapmıyorlar diye. yanlış bilgi adamlar direk fast yapıyor. burada sistemi bilmeden yorum yapan çok malasef
Türkiyeye banka transferi yapmıyorlar. Önerdikleri diğer yöntemlerden birini seçip kullanman gerekiyor. san dediğide o yöntemin hesap numarası gibi düşünebilirsin.
Yeni bir soru daha sorum vardı profilde hazır siz biliyorken onu buradan da sorayım 😂 hızlı geliştirmek için kendimizi abone bulmak için neler yapabilirim reklam vermem gerekiyor galiba nerelerden etkileşim elde edebilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Kaan! OnlyFans’in bankacılık kısmında "Secondary Account Number" (SAN) genellikle ek bir hesap numarası veya beraber çalıştığın ödeme sistemine bağlı ek bilgi olabilir. Cosmo Prepaid Mastercard kullanıyorsan, bu karta ait ek bir bilgi olabilir. Normalde ana hesap numaran yeterli olmalı, ek bilgiye gerek yoksa bu kısmı boş bırakabilirsin ya da Cosmo müşteri hizmetleri ile irtibata geçip en doğru bilgiyi alman iyi olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin! 😊
söylediklerini deneyeceğim teşekkürler 🙏
Merhaba Kaan! Rica ederim, umarım işini görür. Eğer hâlâ takıldığın bir nokta olursa OnlyFans'in destek ekibiyle de iletişime geçebilirsin, onlar da kesin bilgi verir. Kolay gelsin! 👍😊
Cardnumber yazan kısımda ise banka kartımın üzerinde yazan 16 haneli rakamları yazmam gerekiyor doğrumudur