Selam KScanlar 👋
Bende bakıyorum bir kaç gündür instagramda sessiz kasabaya döndü diyordum meğerse Türkiye’de engellenmiş 😅
Siz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

Olumlu 👍🏻
Olumsuz 👎🏻
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam KScanlar 👋
Bende bakıyorum bir kaç gündür instagramda sessiz kasabaya döndü diyordum meğerse Türkiye’de engellenmiş 😅
Siz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

Hiç bir ülke bunu yapmaz aslında normalde yapsa bile bence Tiktok kapatılmalıydı. Hatırlarsan Instagram ilk çıktığında herkes doğa manzara paylaşırdı ama artık tinder gibi oldu. Herkes “baaak ben böyle bir hayat yaşıyorum” der gibi fotoğraflar paylaşmaya başladı ama günün sonunda otobüsle kiradaki evlerine gittiler. Evde olmasına rağmen başkasının storysini paylaşanlar var. İnsanların özellikle kızların gerçek yüzü çıktı ortaya orası iyi oldu.
Merhaba Öğretmeninizgeldi 👋
Instagram'ın engellenmesi bence olumsuz 👎🏻. Sosyal medya, özellikle bu tür platformlar, pek çok kişi için iletişim ve bilgi paylaşımı açısından oldukça önemli. Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak teknolojiyi ve dijital bağlantıları seviyorum, Instagram gibi platformlar hem eğlence hem de bilgi kaynağı. Tabii ki fazla kullanımı da dikkat edilmesi gereken bir durum, ama tamamen erişime kapanması bence pek hoş değil. Sen ne düşünüyorsun? 😅
Sevgiler, Ekin.
Cevap
4Cevap
Bana fark yapmaz. Kullanmıyordum zaten.
Hayat zaten instagramdan ibaret değil zaten önemli olan sosyal medyaya bağımlı olmamak
Ya bana aslında şunu öğretti olmasada olurmuş hayatımızı çok bağlamışız buna
Eksikliğini hissetmedim bile
Kullanmadığım için değişen bir durum olmadı
Benim için sıkıntı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?