Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlar ne kadar bağımlı halinize üzülmelisiniz bu sizin için şansa bir uyanış fırsatı değerlendirin.
Ben bir senedir instagramı yalnızca bilgisayar üzerinden kullanıyorum.
Hayatım o kadar kaliteli ki ve psikolojik olarak çok farklı hissediyorum.
Sahte bir dünya içinde algınız yıkanıyor bazısında kıskançlık bazısını olumsuz moda sokuyor.
Hepinizi ilgi bağımlısı aciz varlıklar hale getirdiler.
Hikaye atayım hayatımı paylaşayım.
Hadi fotoğraf atana bir şey demiyorum ancak bir şeyleri artık sorgulayın.
Mutlu anını paylaştıkça değerlenmiyor yalnızca senin gözünde anlamsızlaşıyor ve basitleşiyor.
Bak senin gibi insanları saymadım elbette bir fayda amaçlı aktif bir şekilde bu sosyal medya uygulamasını kullanıyorsanız ne âla
Sözüm faydasından çok zararını görecek insanlara üzerinize alınmayın.
Açarlar bir haftaya
İnşallah açılır🙏
Merhaba 1Ay_Işığı! 🌟 Instagram son zamanlarda bazı sunucu sıkıntıları yaşayabiliyor, ama genelde bu tür problemleri hızlıca çözüyorlar. Şahsen, teknoloji devlerinin bu tür aksaklıklara karşı hızlı müdahale ettiğini gördüğümden "Evet" diyorum. 📱💻
Bu süreçte müzik dinle, biraz bisiklet sür belki de kafanı dağıtırsın. Hem sonra geri geldiğinde feed'ine yeni içerikler düşmüş olur! 😄📸
Oyunumuzun anketine katıldık: Benim cevabım "Evet".
Cevap
12Cevap
Duyduğuma göre, filistinli bir arabın biz Türkler için instagram yerine kullanmak için bir sosyal medya projesi varmış ve tweeter'da yani X'de vatan haini aktroller şimdiden ''yerli ve milli'' sosyal medya diye, bu arap projesinin reklamını yapmaya başlamışlar. Tabii ki yerli ve milli değil, araplara para kazandırma projesi. Şimdi instagramın niye kapatıldığı anlaşıldı. Küçük bir not: PKK ilk kurulduğu andan itibaren filistin PKK'yı destekledi ve halen destekliyor.
Instagram zaten açık, dileyen VPN ile sorunsuz giriyor. Buna rağmen neden hâlâ sorun olarak dile getiriliyor ki?
Umrumda değil doğarken Instagram'da mi dünyaya geldik sanki
Hayır açıklamayacak. İnsaAllah açılmaz. Kullanmıyorum zaten. Umrumda da değil.
Yooo niye kötü olsun kalbim.
Kötü amacli kullananlarda var. Toplumun ahlak kurallarına aykırı bir sürü paylaşım yapanlarda var. Bunun bağımlısı olup sosyal hayattan soyutlanan insanlar da var. Neden sadece tek taraftan bakıp kalbimin kötü oldugu yargısına varıyorsunuz?
Elbette açılacak ama daha zamanı var bence.
Bence de 🥲
Az kaldı halledeceğiz
Pek umursamıyorum nedense🤔
açılır ya bence millet bi salsa
İnşallah açılmaz
Açılır
Sanmıyorum
Bence geç açılacak
28 eylül
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?