Haklı olduğum halde dava edecez diyor lar?

Merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum aranız da bilişim avukatı var mı ben bir forumda ihale açtım ve ihaleme bir şahıs katıldı teklif verdi kazandı ona mobil oyun da gerekli düzenlemeleri yapıp yükledik yalnız şahıs son Google play consol hesabı yeni olduğu için kapalı test süreci var mış o da ben bekleyemem dedi o kadar bende bir iki değişiklik yapıp başka bir eski hesaba yükleyip transfer ederim ama hesabın kapanma riski var dedim o da gülme emojisi gönderdi ben yükledim ama hesabı sabah kapandı beni sorumlu tuttu ailemin numarasını bir yerden bulmuş bu bir suç değilmi ve hakaret etmedim halde iftira atıp hakaret ettin diyorlar bizde şahsa siz numaramızi nerden buldun diyince kapadı telefonu yardımcı olur musunuz acaba kanıt ve var maalesef çalışmıyor um o yüzden avukat tutamadım ama bir avukat sorun olmaz dedi
Güncellemeler
1 yıl
Not: Ben sadece ücreti alıp düzenleme ve yüklemeyi başka şahıs yaptı şahsın PC ne bağlanıp ben sadece ödemeyi aldım sorumlu olurmuyum
Güncellemeler
1 yıl
ailemi arayıp bana oğlunuz hakaret etti diyor sanal numara ile diyor hakaret etmedim ve sanal numara da yeni aldım şirket meiline yazı yazdim onların bana hesap alacaz sen 5k ver ben 5k vereyim dedi bende 3670 TL verdim şahıs sonra ben hesabı almadım bana hesap al dedi paranı da geri atacam yazdı bende var bir hesap paramı atın 2.500 TL hesabı alayım dedi engelledi
Haklı olduğum halde dava edecez diyor lar?