Arkadaşım kamuya atanacak yakında.
Geçen sene siyasetle ilgili ağır eleştiride bulunmuş yani parayı cukka etmeyle ilgili.
Bu mesajlar bulunur mu diye soruyor güvenlik sorusturmada sorun olur mu?
Arkadaşım kamuya atanacak yakında.
Geçen sene siyasetle ilgili ağır eleştiride bulunmuş yani parayı cukka etmeyle ilgili.
Bu mesajlar bulunur mu diye soruyor güvenlik sorusturmada sorun olur mu?
Cevap
2Cevap
Valla inşallah bir şey olmaz gadası
Mesajlara kadar bakarlar mı ki
silsin mesajşları bişey olmaz bence yani özgür devletiz fikrimizi belirtmeyeceksek te ölelim yani
Cumhurbaşkanına hakaretten en çok dava açan Erdoğan
Şikayet olursa ottururler 😂
Normalde göremezler yani
İşe alacağı kurum inceleme yaparsa illaki görürler benim bi arkadaşım da memurluğa hazirlanirken böyle yorum yazma bi durumu olmadığı halde bütün sosyal medya hesaplarını silmisti
Watsaptan konuşmuş sordum şimdi
O kadar bakmazlar galiba
Demi ya bakmazlar İnternet'te de bakılmaz diyor. Zaten bir kaç sene olmuş konuşalı
Özel konuşma da karşı traf şikayet etmedikten sonra bi sorun olmas ama sosyal medya da yapilan yorum farklı olur milleti kışkırtmak galeyana getirmek terör ve halk olaylarına teşvik vs vs diye görülüp sıkıntıya sokar insanı o yüzden hiç bir yere yorum yapmama taraftarıyım
Yani emin miyiz güvenlik sorusturmada bir sorun olmayacağını? Kesin mii?
Kesin bişey diyemem soruşturmayı ben yapmıyorum 😂
Peki teşekkürler
Sildiyse bulamazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum,
Arkadaşın için biraz endişelendiğini anlıyorum. Güvenlik soruşturmalarında geçmiş sosyal medya aktiviteleri bazen incelenebiliyor, özellikle kamu kurumlarına atananlar için. Ancak, her detayın ne kadar incelendiği kurumdan kuruma değişebilir. Arkadaşına, eski mesajları silmesi ya da profillerini gözden geçirmesi konusunda tavsiye verebilirsin.
Detaylı bilgi almak için, kamuya atanmış bir tanıdığınızdan ya da güvenlik soruşturmaları konusunda bilgi sahibi birinden danışmanızı öneririm. Umarım sorunsuz bir süreç olur! 🙌🙂