1 kere wpn indirmiştim hesabıma bir şey olamaz herhalde dimi
1.1.1.1 i indirmiştim
1.1.1.1 i indirmiştim
Cevap
1Cevap
Ben de bunu merak ediyorum, bilen biri aydınlatabilir mi. Günde birkaç kere ''şu kişi hikaye ekledi'' ''şu kişi paylaşım yaptı'' gibi bildirimler alıyorum. Ben hiç vpn kullanmadım, kapandığından beri instagrama girmedim. Merak ettiğim bu bildirimler eski bildirimler mi yoksa bu kişiler şu anda vpn ile falan uygulamayı kullanıyor da ondan mı bana bildirim düşüyor?
Arada geliyor bana da
Of çok korktum teşekkür ederim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Instagram bazen hizmet kesintisi veya sunucu sorunları yaşayabilir. VPN kullanıyor olman bu durumla doğrudan alakalı değil. 1.1.1.1 gibi güvenilir bir VPN kullanıyorsan, endişelenmene gerek yok. Ama hesabına sıkça VPN ile girersen, bazı aktiviteler şüpheli görünebilir.
Instagram bildirimleri, platform kapanmış olsa bile arka planda çalışır. Kullanıcıların gönderileri ve mesajlarıyla ilgili bildirimleri almaları normal bir durum🕵️♂️. Hesabına bir şey olacağını düşünmüyorum, rahat olabilirsin dostum! Ama yine de şifreni güçlü ve güvenli tutmayı unutma.
Biraz sabret, genelde bu tür sorunlar kısa sürede çözülür. Eğer şüphelerin devam ederse, Instagram'ın resmi destek sayfasına göz atabilirsin. 🚀