instagramın yasaklı olduğu ülkeler: Çin, Kuzey Kore, İran. evet Filistin bu listede yok
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
instagramın yasaklı olduğu ülkeler: Çin, Kuzey Kore, İran. evet Filistin bu listede yok
Abovv anketi gördüm ve Tayyip doğru olanı yapıyor dedim resmen. Bir insan nasıl bedava özgürlüğünü verir ya.
Ulan evinizin ordaki bir sokağı birisi kapatsa "Neyse ya yan sokaktan geçerim, O sokaktada hep eskortlar oturuyordu zaten, Ne olur 1 ay da ekstra yol yürürüm canım" falan diyecekler heralde.
instagram ahlaksızlığın normallestirildigo bir yer uyuşturucu bile satılıyor Instagram'da. Bu sosyal medya uygulamalarina fazla güveniyorsunuz bunların ipi ABD de. ABD. İnsanlığın hayrına bişey yapmaz. Senin gibi yapiyo insanları sosyal medya. ahlaksiz ve cahil olmasına rağmen kendini milletten daha üstün görüp hakaret ediyo bı akıllı sensin bizim dünyadan haberimiz yok. Instagram in ne olduğunu ve yasaklanmasının ne kadar topluma faydalı olduğunu farkında olduğumu için destekliyoruz
@ismibuyukkendikucuk Bu mantıkla her şeyi yasaklaman lazım ama. İnterneti yasaklayalım çünkü ahlaksızlık yayıyor, bıçak kullanımı yasaklayalım çünkü birileri insan bıçaklıyor, su içmeyi yasaklayalım çünkü birilerinin boğazına kaçıp öldürüyor vs..
Abicim bırakım insanlar araçları kullansınlar. Onu başkalarına zarar verecek şekilde kullananları cezalandır ama bireysel anlamda kimseye karışma. Ha ne yaparsın bu kadar halkını, verilerini, sağlığını falan düşüyorsan ülkene çekersin yeni yatırımları. Onlar gelir senin ülkende bu işi yapar.
Sende onlara kısıtlama koyarsın. Mesela uy*şturucu sayfalarına izin veremezsin dersin, verileri depolayamazsın dersin vs..
Zaten bedava bir şey olmaz ama adamlar yapıyor ve alternatifimiz yok. Bireysel anlamda mesela bende instagram kullanmıyorum ama yine de hesabım olmak zorunda çünkü çalıştığım şirket sosyal medya üzerine.
Cevap
3Cevap
İnstagram İran'da yasak değil. Hatta en çok kullanılan sosyal medya ağı instagram sonra telegramdır İran'da.
Hiv nir yasagi dogru bulmayiz yasaklar 3. sinif ülkeler icindir
O zaman uyuşturucu yu da yasaklamayalım millet eroin içip ölsün
Zararlı şeyler yasaklanır bırakın bu Liberalliği Liberallik diye bişey olamaz.
@Sokcucanerr Kes la sesini zibidi cok biliyorsan paylasima yorum yap bana degil
Instagram elinden alındı niye sinir hastası olmuşsun yazık
Eroin bağımlısından farkın yok
@Sokcucanerr La mk evladi intgram kullanmam ayrica yasak konmaz derken insanlarin kullandigi arac gerec iş yaptigi vs toplumun kullandiklarindan bahsediyorum uyusturucu senin gibi oghglanlarin ilgi alani oldugu icin normal aklina gelmesi beynin yok fikrin var bi boş ver git anana anlat ne anlatiyorsun zamanimi calma
@Sokcucanerr Mk birey acmis face hesap millete bilir kisilik yapiyor sen once git anana ne yapiyorlar ona bak :D uyusturucu dilindne düşmüyor araniyorsun galiba ama dikkat et ihbar sayilir bu bilgin olsun ;)
Ağır sakatsin 🤣🤣 zihinsel seni
Düt düt düt♿♿♿ 🤣🤣🤣
Muz cumhuriyetine döndü memleket
Hayr ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?