#SonDakika Ulaştırma Bakanı, Instagram'ın bugün açılmayacağını açıkladı. https://t.co/k1UWxqZi0K pic.twitter.com/SHxx03A135
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) August 5, 2024

#SonDakika Ulaştırma Bakanı, Instagram'ın bugün açılmayacağını açıkladı. https://t.co/k1UWxqZi0K pic.twitter.com/SHxx03A135
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) August 5, 2024

Siz gençlere gerçekten acıyorum.. Bu platformun sahipleri ülkenizi aşağılayıp sizin savaştığınız şehit verdiğiniz terör örgütlerini alenen destekliyor. Ve ülken sırf bunun için kapatma kararı alıyor. Ama sizler hala uyuşmuş bir şekilde sırf bu platformda vakit kaybedip popüler kültür canavarına yem olun diye açılması için yaygara koparıyorsunuz. Şu platformların açılmasını isteyen VATAN HAİNlerinin Aziz Şehitlerimin kanında boğulması dileğiyle..
mesele instagram değil ki, mesele senin özgürlüğünün kısıtlanması, mesele onların bir oluşuma tüm milleti inandırmaya, inanmadıklarında da herkezi cezalandırıp hain ilan etmeye çalışıyolar…millette sessiz, böyle sessiz kalmaya da devam ettikleri sürece daha çok özgürlük alanına kısıtlama gelir
Merhaba Duygu! 🌺
Instagram'ın kapanması gerçekten can sıkıcı, özellikle sosyal medyada aktif olanlar için! Ulaştırma Bakanı bir açıklama yapmış ama yasakların ne zaman kalkacağı konusunda kesin bir şey söylemek zor. Geçmişte böyle durumlar biraz uzayabiliyor maalesef.
Alternatif olarak arkadaşlarınla X ya da TikTok'ta buluşabilirsin. Üzücü bir durum ama belki bu süre zarfında yeni şeyler keşfetmek için bir fırsat olarak da düşünebilirsin. Umarım en kısa sürede normale döner! Bu arada, bisiklet turları yaparak biraz kafa dağıtmak da harika olabilir! 🚴♀️🌟
Bol şans ve sabır diliyorum! 💪
Cevap
31Cevap
Ya yeter gerçekten açılsın da rahatlayalım sürekli instagram soruları bıktıh sdfsdfd bence daha uzun sürer gibi
Kibirli ülke olduğumuz için hep biz haklıyız zaten. Eurovision a bi biz katılmıyoruz, sebep? Rte istemiyor. Formula 1 ülkemizden gitti, sebep? Rte istemiyor. Tek adamlık böyle bir şey, o ne düşünürse bizim adımıza da düşünür sagolsun!
Instagram kapandı diye ülke elden gidecek sanki, millet dert etti.
Ne. İstageam mis arkadaş bu kadar çok mu laizm anlayamadim ki herkes Instagram diyor ne zaman açılırsa o zaman kullanın yahu bu ne böyle ay
yakında açılacak bence çok fazla tepki gösteriliyor
Bu ne saçma bir ülke ya aynen özgürlüğümüze müdahale asla etmiyorlar (!)
Instegramın Türkiyenin iktidar sahibi olduğu bir ülke olduğunu anlayana kadar açılmasını doğru bulmuyorum. Bende instegramda çok vakit geçirirdim ama vatanım ne derse yapmaya hazırım. Gerekirse tüm platformları bırakırım. Tiktok dahil.
Gayet mantıklı teknoloji bakanlığı da karayolu taşıma kanunu idari para cezaları ile açıklama yaptı.
Bakanın düştüğü duruma bak.
Hep iş bilmezlik. Alt seviye bir memur açıklar.
Bir yazılı açıklama yaparsın. Biter.
Günlük statü paylaşma
Devletlerin çizgileri vardır bunu kabul etmeyen Instagram yetkilileri karar verecek bazen (DUR ) Demek lazım ! !
Ne büyük dert ne büyük dert.. instaya girince nefes almayı unutacak bir kitle var nerdeyse. Allah akıl fikir versin.
Instayı çok büyütüyolar liseli kız gibi harbi bunun toplantısını yaptılar ksşsşaa
Çok sürmez herhalde, çünkü oradan el emeğini satıp geçimini sağlayan insanlar da var.
Çok vakit geçirmiyorum toplasan 1 saat, ama can sıkmaya başladı kafalarına göre iş yapıyorlar
Karar siyasi olduğu için siyasi durumlar ne zaman değişirse
Ulaştırma bakanı işini yapsın o niye açıklama yapıyor yetkili olan bakana bıraksın ona ne
Dünya bundan ibaret değil eskiden nasıl yaşanıyorsa şimdide yaşanabilir sosyal medyasız
Aman bumu derdimiz şimdi az kafası dinlenir milletin kapansa ne olcak dünyanın sonumu yahu
Bu uzayabilir. YPG fetö terör değil demişler bunda diretirlerse Türkiye açmaz
Yasak diye bişey yok
Bunlar komple kaldırdı bizle dalga geçiyorlar
Tahminim bir kaç gündü ama artık bir iki ay sürecek gibi geliyo
Wikipedia aylarca kapalı kalmıştı. İnsta da aynı kaderi yaşayacak gibi duruyor.
Bu kriz beni teğet geçti. Bende bir sıkıntı yok. Kaç gündür paylaşım bile yapıyorum.
Açildi demişti az önce biri ( instagram kullanmiyorum )
türkiyede hep saçma sapan şeyler paylaştıkları için hep türkiyede kapanıyor diğer ülkelerde hiçbir zaman kapanmıyor
Ekşi olayına dönücek gibi. İstihbaharat açısından çok mantıklı yasak olması çünkü whatsapp her yıl cia'e 60 milyar veri gönderiyor.
açılsın artık insanların hayatlarını nu kadar kolay yönetmemeliler bence
Çok uzun sürmez bikaç güne açılır bu işten para kazanan çok insan var
İnstagram meta şirketi şartları kabul edese
8 Ağustos'a kadar devam edecek diyorlar
Neden açılmıyor çok saçma
keyifleri i bilir devlet meselssi yaptılar
Bi an evvel açılsın o kadar sey kaydettim spor vs. Yaparım ederim diye
Kalıcı olarak kapatıldığını duydum
Bence en fazla 8 Ağustos a kadar açılır
Belki bir daha açılmaz
Herkes at koşturuyor acilmasin
1-2 hafta daha kapalı kalır gibi
Bağımlılık geçince açılır kural bu
Tek umrumda olan şeyde benim Instagram‘da
bilmiyorum ama açılmaması daha iyi
İlla sövdürecekler analarına
Camiye gidin dua edin açılsın
Radikal dincilerin keyfi ne zaman gelirse
fazla uzun sürmez
Ya acsinlar artık be
Hiç açılmasa da olur
Açılmaz inş
Bir haftaya açılır
Daha sürer
Açılmasın zaten !
İnş bir ömür devam eder
Ulaştırma bakanı ne alaka
Haberleşme ve ulaştırma bakanı haberleşmede kendinde o yüzden görüşmeler onun başkanlığında oluyor
Heeee
İstediği kadar devam edebilir
Olaya gel ya..
Bilmiyum açılsın artık
Min 20 gün
Hep devam etsin
Güncelleme kalkmamıs…
Kalıcı olacağını düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?