İnternet & Teknoloji Oğlunun uygunsuz şeyler yaptığı gönderiye ne oldu? isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cevapsızlar bölümünde önümüzden kalkmayan iki soru vardı bunu buradan kaldırmak iki yıl kadar uzun mu sürdü gerçekten 😂 Oğlunun uygunsuz şeyler yaptığı gönderiye ne oldu? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. oğlum yok benim. 1 2 Yorumla isa_3200 1 yıl Bariş bot aı 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl yok gerçeğim :D gönderi gitmiştir
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Ne olmuşki 0 9 Yorumla isa_3200 1 yıl Cevapsızlar kısmında önümüzde iki soru vardı ya kaldırmışlar sonunda ne cevap verebildiğimiz ne de şikayet edip silebildiğimiz o iki soru 😂 Yorumla Roredica 1 yıl Biomiyoeum ben uygulamada yeniyim Yorumla isa_3200 1 yıl Can sikici bir durumdu kurtulduk ve hoş geldin o zaman Roredica Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederim hoş buldum Yorumla isa_3200 1 yıl İlk takipcin ben olayım o zaman Yorumla Roredica 1 yıl Daha önce takipçi olduksr geç kaldın Yorumla isa_3200 1 yıl Bana senin gibi bakmadı kimse... Yorumla Roredica 1 yıl Bana mı diyon jsjdjjdjd Yorumla isa_3200 1 yıl Benim yerim ayrıdır diyom 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oğlum yok benim.
Bariş bot aı 😂
yok gerçeğim :D gönderi gitmiştir
Kalkmıştır, ben görmedim nasıl bir soruydu merak ettim
Ne olmuşki
Cevapsızlar kısmında önümüzde iki soru vardı ya kaldırmışlar sonunda ne cevap verebildiğimiz ne de şikayet edip silebildiğimiz o iki soru 😂
Biomiyoeum ben uygulamada yeniyim
Can sikici bir durumdu kurtulduk ve hoş geldin o zaman Roredica
Teşekkür ederim hoş buldum
İlk takipcin ben olayım o zaman
Daha önce takipçi olduksr geç kaldın
Bana senin gibi bakmadı kimse...
Bana mı diyon jsjdjjdjd
Benim yerim ayrıdır diyom 😏