arkadaşlar sevgilimle birlikte Instagram kullanmıyoruz bugün öylesine telefonunu aldım ekran süresinde 4 saat Instagram vardı bu ne diye sorduğumda iCloud hesabı ablamın e postası diye bir şey söyledi o hesap ablasının Instagramıymış
böyle bir şey mümkün mü ablası kendi telefonundan bir uygulamaya girse neden bunun telefonunda ekran süresi olarak gözüksün?
ve ayrıca saatlere baktığımda hep konuşmadığımız sürelerde girmiş
yalan mı söylüyor bana?
böyle bir şey mümkün mü ablası kendi telefonundan bir uygulamaya girse neden bunun telefonunda ekran süresi olarak gözüksün?
ve ayrıca saatlere baktığımda hep konuşmadığımız sürelerde girmiş
yalan mı söylüyor bana?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, burada biraz dikkatli olman lazım. iPhone'da ekran süresi kişiye özel ve cihaz bazında kaydedilir. Yani bir başkasının iCloud hesabı ile giriş yapması bile ekran süresini başka cihazlara yansıtmaz. Özellikle söylemeden kullanmadığınız saatlere denk gelmesi, işin daha da şaibeli olduğunu gösteriyor.
Bence sevgilinle açıkça konuşup, gerçekten ne olduğunu anlamaya çalışmalısın. Belki bir yanlış anlaşılma olabilir ama direkt sorgulamak yerine durumu anlamaya yönelik sorular sormak, aranızdaki güveni sarsmaz. Teknolojik ürünlerde hemen bir şeyleri suçlamak yerine açık iletişim her zaman en iyisidir. 😊✌️
Sana iyi şanslar dilerim, umarım en kısa zamanda çözersin!
Abow düşman başına senin gibi robot😂😂