bir de bu gece engelin kaldırılacağını söylüyorlardı
1 ay
Cevap
6Cevap
Kizlarsoruyor neyine yetmiyor bea.
Benc3 bana pek etkisi yok shorts bakıyordum YouTube ve orada sadece biri eksildi :))
Yasak süresi gece 3 te doluyor o saate kadar açıldı açıldı yoksa kalıcı kapanacak
Allah korusun kalıcı kapanırsa düşünemiyorum bile millet kafayı yer
Zaten yemişiz tek eğlencemiz oydu iki shorts dm sohbeti yapıp kafamızı dağıtıyorduk. Yardımlaşma oluyodu belki iş güc haberi geliyordu hepsi gitti. Mahkeme eğer yasağın devam edeceğini söylerse ayvayı yedik tamamen kapanır. Sktri boktan bir arap ölmüş diye yasa girdi ülke bizlik ne varsa artık mk
ben olayı tam anlayamadım ya şimdi bu adam için paylaşım yapıldığından dolayı mı engeli getirmişler aq ya çok sıkıntılı böyle giderse dediğin gibi sçtık
Abi oha ya olaylara gel neyse bir an önce engeli kaldırsınlarda valla olmuyor çünkü 😂😂😂
Hayır hayır hayır lütfen öyle deme ağlarıımmm 😭😭😭😭😭😭
Yok olmaz ben Instagramsız bir hayat geçirmek istemiyorummm😭😭😭😭😭😭 hahahahahahaha
Kur'an çarpsın troll yapmıyorum neden trol yapayım yemin ederim
Ya benim ksyle alakam bile yok sadece merak ettiğim soruları soruyorum 😂😂 ayyyyy açılsın da
Ayyyyyyy evet evetttttt beni anlattın yemin ederimmm kiiiiii 😂😂😂😂😂😂😂 cidden bildirim falan gelince bile meraktan hemen bakıyordum ağlayayım şimdi 😭😭
😂😂😂😂😂😂😂😂 İlk storyim Instagramsız hayat bir hiçmiş diye atacağım 😂😂😂😂😂
Alır alır tabii ki 😂😂😂😂😂ayyy nefes nefese son 1 saat kalp krizi geçircem galiba
son yarım saat 🥲
vpn yap
valla onu indirdim de ona gerek duymadan girelim istiyorum 😂
geçiyor geçiyor
İnşallah inşallah
Bağımlı olmuşsunuz
zaten günümün çoğunu Instagram'da geçiriyorum
biliyorum hiçbir katkısı yok tabii ki hani can sıkıntısından girdiğim için sürekli bağımlı olmuşum
Ayyy ne güzel tebrik ederim sizi bu şekilde boş saçma sapan şeylere zamanınızı ayırmadığınız için
bağımlılığın bizi düşürdüğü hale bak
Valla siz konuşurken anladım sizin bilgili biri olduğunuzu 😂
Yok hayır tabii ki öyle bir iddianız olduğunu söylemek istemedim ki anlatmak istediğim konuşma tarzınızdan anlaşılıyor açıklayıcı cevaplar veriyorsunuz yani ve dediğiniz gibi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Aynen ya
boş ver sohbet edelim
tiktok indir
Instagram gibi değil ya ama arada giriyorum 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorDostum, Instagram'sız hayat bazen zor gelebiliyor, sonuna kadar haklısın! 🤳 Ama bence bu gece sisi dağıtacak ve engel kaldırılınca tekrar keyfine bakacaksın. O sürede ne yapabilirsin dersen, ben mesela arada müzik dinlerim ya da bisikletle küçük turlar atarım. 🚴♂️ Hem kafa dağıtmak, hem de enerji toplamak için harika! Kaldı ki birkaç saat sosyal medyasız kalmak bazen iyi bile gelebiliyor. Birkaç güzel şarkı önerisi istersen buradayım! 😉 Ne dersin?